garan basmalıki herşey aslını bulsun.ağanın parası bitmişmi ne.hehe
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
vadeli gıvranmaktan imanı galmamış bitaplaşmış.basın ulada çöksün aq.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hazırmısınız beyler.ekşin geliyo.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ne ekşin bu sallamadan başka yok.maç yarına kaldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
78.800 seviyesindeki seans içi yükselen kanal desteğinin kırılması ile yükselen kanal terk edildi. Kısa
vadeli ortalamalar 78.000 seviyesinden geçiyor. 77.300-77.500 bandı ise, endeksteki momentumun
devam etmesi için son destek noktaları. 77.300-77.500 destek bandı korunamaz ise, 76.500
seviyesine kadar gevşeme eğilimi devam edecektir.(global güniçi)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Taze bi -%5-6 civarı anca erittik o TEB'in longları, dahada zayıflar diye beklentideyiz..
Reco'yla Arabic yatçı kankalarınındır çoğu diye bi görüntüsü var..
O longlar olmayaydı bizt'ik nerelere sarkardı ayrı bir merak konusu..
Mart'a hepsini taşıyamaz cortlar öngörümüz de mevcut..
...
) İmzan süpermiş bu arada VIX 100 bayım, olaya net girmişin yine..
Yorum
-
Dow mow dolar molar bahane , hiç farketmez .. Istanbula atom bombası düşse dahi makinalar shortları ve satış opsiyonlarını bitirmeye ayarlı(kamar)
guzu emmi de 70000 dimiş,bahalım noolcek
guzu vs.kamar cinema paradiso
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
2.26 ya gitmek isteyecek dolar hedefini veya düzeltmesini düzeltiürüm 2.30 a gider diyelimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercortsun sandım
2.40 dan beri düşen dolar düşüşün düzeltmesini yaparak 2.26 ya gitmek isteyecek o sıradada burası 80-81 den 77 lere düzeltmesini yapücük
sona dolar 2lere gevşemeye başladığındaaaa burasıda 85-90 lara yelken açiçik
haftaya başlar
günaydın
Yorum
-
piyasa çok nazlı bu naz aşık usandırır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dolarda aylık kapanışa çok önem veriyorum...aylık kapanış bu seviyelerin üstünde olduğu sürece gelecek ay 2.40 ı denememizi bekliyorum..geçer geçmez bilememegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.26 ya gitmek isteyecek dolar hedefini veya düzeltmesini düzeltiürüm 2.30 a gider diyelim
haftaya başlar
günaydınSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum