liono Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ayak üstü 350 + 400 = 750 puvan soktu yawsak ... Yeni reserve şort yerimiz 92.825 bakalım ne olacak ...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster93.475'ten long olduk hadi bakalım ...
Long devam ....
Yorum
-
93 e gelen lönkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster93 e lönk yazam bazara gidem bakkam nolcek
93200 e filetto

Yorum
-
Mürekkep balığını tavsiye ederim yem için, hem dayanıklı kolay kolay kapamıyor balık hem de iyi levrek geliyoregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson pozu karnan verip yarına flet kalmam lazım
mamun siparişi vedim yarın balığa gider bu garip
dün iki tane 1,5 kg lık aldım
Yorum
-
perşembe takıları aldık en dipten.hafta sonuda düğün işini kazasız nizasız hallettik.darısı dostlar başına.artık yaveşten işimize az bakalım dicemde hasat zayıflamış piyasada.sanırım aşağıdaki lafımı hatırlamışsınızdır.hehehe
x100 de 78600 altı kapanış ne zaman gerçekleşirse o zaman kısalar avantaj kazanır
yoksa biçer döğer alayınızı öğütecek.dikkatli olun lem.bu rakam sabit olup
2013 yılı aralık sonuna kadar geçerlidir.bu rakam öle bişiki zaman geçtikçe değeri
anlaşılacaktır.
68850 rakamı var bide burası kıriz algılamasının başlangıcıdır.bu böle biline.
bu söz aynen geçmişte yazılmıştır vede bana aittir.86100 üstü x100 de kapanış gelmedikçede geçerliliğini taşıyacaktır.bekleyelim ve görelim bakalım son nasıl olacak...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala yayı çok germiş,ha koptu ha kopacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula çırak aşağıda online görünüyon.napıyon eyimisin.dikkatli ol lem,durum az garışık.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
gençler günlük barlarda yukarı son dalga olabilir,eğer öleyse aşağı dalga sonlanması eski dibin altında bi yerler olabilir.durum o kadar karışık.bilginize.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
hergün revize olsada vadelide altta 91300 çok önemli destek.kırılması sorun olabilir.üstte ise 93800 ana dirençtir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hemşom rast gele bencede balık işi eyi olur.burası rayda değil daha.keriz gelmiyo hala.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson pozu karnan verip yarına flet kalmam lazım
mamun siparişi vedim yarın balığa gider bu garipŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum