günaydınn
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
egeli altında parayı basıyon ağa,
duruyormu lönkler
satış dediğin gibi 1300'demi yapacaksın.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
1263 filettttt altıdaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersay ki 1235 lönk diürya bizim talebe
harbidden lönk 1235 e

Yorum
-
öle karda oturmasını bileydik şimdiye çoktannnn ihya olduyduksonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli altında parayı basıyon ağa,
duruyormu lönkler
satış dediğin gibi 1300'demi yapacaksın.
altın 1360 a gider
sünnetten kalan fiiili altınları orda bozdururum
ilkkez altına bulaştım vob tarafında fena olmasada getirisi u30 gada hızlı değil sanırım
bi da gelüse 92 lere lönk kovalarız
Yorum
-
egelii.abem.grafiğin........egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
günlük...mü....ind.ler..5,9,22,30,50 MA mı......?
ver sırlarını.....da.........
sen pazar alışverişlerine gittiğinde............... burada...........
say ki...aldım.......cılaaaaaaaaaa.....
say k......yamulmasınlaaaaaaaaa........
93.450 den say ki.........aldım...yapıp......... 92.1 den......say...ki.......satttttttttttım......... düşünüyoum......

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
-
graf günlühTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelii.abem.grafiğin........
günlük...mü....ind.ler..5,9,22,30,50 MA mı......?
ver sırlarını.....da.........
sen pazar alışverişlerine gittiğinde............... burada...........
say ki...aldım.......cılaaaaaaaaaa.....
say k......yamulmasınlaaaaaaaaa........
93.450 den say ki.........aldım...yapıp......... 92.1 den......say...ki.......satttttttttttım......... düşünüyoum......

93450 de mavi 55 günlük tsf de sattığında 89 günlük tsf ye yani 99 a gidese nolcek
Yorum
-
93275 az short gerçekleşti emrin kalanı ve ilavesi 93400'lere bekler..
APS çok az günlerdir, bu kararsızlığın tescili..
78-102 bandında böyle kararsızlık oldukça, başka şey aramaya gerek yok..
Yani bu durumun kamufle bir alım veya sahte, fake bir alım güçsüzlüğü-kararsızlığı falan olduğunu sanmıyorum..
Türev Bizt vobunun zaman dilimlerine göre uzun vade sayılabilecek bir süre satış tetikleyebilir bu durum..
Dow bir kaç yüz puan aşağılara tekrar heveslenirse Allah sabır versin piyasası olur longcuya hissedekilere..
Yok Dow alçaktan ikili tepeye yönelirse anca karar verecek Bizt, APS'miz bile hazır ol da Dow'u bekliyo bu vade,
nası sattıysak artık öyle gapli mapli ))
...
Gold'ları sabahtan 1261-67-73 yazdık, gün sonu ya flat olur alanlarda kazansın, yada numunelik kalanlara
tekrar bakıcaz..
Hayırlı işler, iyi trade'ler..
Yorum
-
Dow son 5 günlük parça parça bakınca ki öyle zaten son 3 gün diyor ki; nerden açarsam
açıyım, ne kadar yükselirsem yükseliyim dayanamayıp az aşağıdan kapaya kapaya satmaya
bakıyorum, dünya karışık, 4-5 yıldır adam gibi satmayı da unuttuk, satmayı bırak aylardır
düzeltmeleri bile boyuna pas geçip geçiştiriyoruz işte bi şekil, global piyasalar saçmalığın zırvasında
, falan fişman..
Aslında Dow pek besili boğalarını bulamadı, olanlarıda cılız ve az, kıyamıyo tabi..)
QE bitiyomuş, biterse yada Bizterse?)..
Yorum

Yorum