Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sarının değeri önceki bar 94550 idi şimdiki barda 94450. Sarı ile kırmızının değerleri sadece altına üstüne geçildiğinde önem arz eder. Destek direnç görevi yoktur. Sarının üstüne bir kere attığımız anda itibaren takibimiz kırmızıdır. Kırmızının altına atana kadar poz longdur.
94250 den al verdi sistem dün 12:30 barında.
Geçen gün gönderdiğim 61,8 diye özellikle belirttiğim 91900 noktasından beri kıpraşmadan uzun olarak bekliyorum. Bu tobonun yukarı kırılması ile teknik formasyon hedefi ve saydığım ew sayımım örtüşmüş olur. Bu durumda 104 lere kadar dayanabilirsem tutarım pozu. Tabi barları görmeden konuşmak çok da doğru değil ama hedef orası.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Sarının değeri önceki bar 94550 idi şimdiki barda 94450.
94250 den al verdi sistem dün 12:30 barında.
Geçen gün gönderdiğim 61,8 diye özellikle belirttiğim 91900 noktasından beri kıpraşmadan uzun olarak bekliyorum. Bu tobonun yukarı kırılması ile teknik formasyon hedefi ve saydığım ew sayımım örtüşmüş olur. Bu durumda 104 lere kadar dayanabilirsem tutarım pozu. Tabi barları görmeden konuşmak çok da doğru değil ama hedef orası.
dün dedim ya taka ustamda gülmüş
direk 105 e gider deceeemm olmecek deye
aynı düşünyoz sanırım
bugün 93 lerde oyalanıp yarın bu hareketi bekliyodum
bide ekran başında kısa sürede böle para vedimi dayanamiürüm
neyse ana poz long olmalı
94 e gelise vurem
Thebaboli üstad, dış piyasalara bakarak flat olmayı düşündüğünüz bir rakam var mı? Bugün için.
Estağfurullah üstad olmaya 2 yıl daha var
Ben korelasyona inanmıyorum. Sonuçta düşeceksek veya çıkacaksak bunu bize x30yvade grafiği barları aracılığıyla gösterecektir.
Ayrıca bu düşüşümüzün görünür nedeni olan GEZİ olayı çözüme kavuşursa o nedenle düştüğümüz puanları geri alırız.
Hedef ew sayımı ile belirlenebilir ama o konuda yeterince iyi değilim. O nedenle biraz barlar ilerlesin kanalla ew le bir hedef o zaman belirlenebilir. Ama şimdilik hedef 100 üstü. (103875)
Şuan herşey long yönünde bence. Hele o tobo kırılırsa puzzleın tek eksik parçası da tamamlanmış olacak. Ew ve sistemin de long yönünde. En önemlisi EGELİM de aynı şeyi düşünüyor. En azından long olunamıyorsa bile tobo kırılımından sonra şort kalınmamalı.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın millet...
Dünden 92.700 long duruyor.. Hedefim 100 ve üstü...
Giren 7000 puan anca öyle çıkar benim
Egeli gibi vuruşmayı beceremem şimdilik bu piyasada yatıp beklicem
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum