TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kani
    Tecrübeli
    • 26 Kasım 2010
    • 1084

80 bin endeks mucadelesi var gordugum bu hafta tutunma olmazsa burdan daha sert satis yiyecez
    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

tekrar piramitledim.....kene bu....taviz yok....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

ben şöyle uydurdum.. 5-10-15 dakikalıklarda aşağı kanal yaparsa.. obo nun omuzuna gider.. buna göre furdum.. ama elim tetikte..

yukarı kanal yaparsa.. ki ilk hedef 101.. sonrasını bilemem. 101'den sonra belli olur..

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

guzu emmimim furması bana güven veriyor.. bi de yükselen gösterge faiz..

Yorum

• Misafir

kuzu hemşehrim, Amerikanya tecrübe ve yorumlarına bilmukabil diyorum aynen katılıyorum..

Gençliğim orda geçti benimde 90'larda 6 yıl yaşadım 28 eyalete, 10 ülkeye ayağımız değdi o zaman bu zaman..

Çok şükür birey olarak yada arkadaş gruplarımız yakın çevrelerimiz olarak dışlattırmadık kendimizi, gayet kabul ettirdik-gördük,

ancak biraz da işin doğası mevcut durumlar gereği genellerin durumu dediğiniz gibidir..

Piyasamıza gelince te yukarlardan lanet piramit sfenks ne varsa gerekiyosa yaptıydım çok şükür..

Sağlıcakla kalın oralarda..

Yorum

• lord
              Sosyal Güvenlik Uzmanı
              • 01 Kasım 2012
              • 122

97225 den açtığım longlar duruyor..geceye long devam ...

Yorum

• Misafir

Bizim bist umudunu dışarının tiranına titanlarına öyle böyle emanet etmiş görüntüsündeki yani,

Dow 14,xxx lerde kapanırsa kısa vadelerde boşa çıkar o fütursuz beklenti bile..

Bakalım hayırlısı..

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  insanin vetanini anlayabilmesi ve sevmesi ve ona gozu gibi davranmasi ucun....yurt disinda bi sure yasamasi....ve kendisinin turk oldugu nedeniyle....kurt oldugu nedeniyle...o bolgenin insani oldugu nedeniyle dislandigini....tepeden bakildigini gormesi gerek....

burada....turk...kurt...alevi ...sunni yok....olamiyoruz cunki hepimiz dislaniyoruz....pazar gunu hepimiz birlikte piknikteydik....turbanli...sakalli...alevi...turk. ..kurd....BIRBIRIMIZE SARILMISTIK....bir kismimiz iraki cekerken....bir kismimiz ayran cekiyordu....kopamiyorduk...

CUNKI....

BIZDEN BASKA BIZ YOKTU....BIZI BAGRINA BASAN....

umarim tayyip bey dersini almistir....kendisine iki kez oy verdim....bu ideolik saplantidan cikar....ekonomiye ....ise....asa....ve ulkenin tumunu kucaklayan islere doner....bu davranislari ulkeyi boluyor....
                  bir alevi gürcüye nasıl oy verir?hepinizi allaha havale ediyorum,geceye cortttttttt
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

reailist34 yazmış...

endeks 78.809 dan döndü.. TEB yatırım ; 78.500'ü stop olarak vermiş. 78.500'ün aşağısına hacimli kırılması durumunda soluğu 73.00 civarında alırız tekniğe göre. tehlikeli sulardayız şu an . ytd.
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

aşağıdakini geçen sene ağustosta yapmıştım. epey uğraştım.. bittikten sonra da sidabumi'nin gölgesine benzettim..

burda birkez de paylaşmıştım geçen sene... kurban bayramından sonra... sonra bir daha paylaşmadım.. kendim de uymadım.. pişmanım.. volatilite içeren, değişken periyodlu, adaptive hareketli ortalama ve pivota göre hareket eden, istop çizgisi.. boşluk olmazsa, komisyon hariç hiç kaybettirmeyecek şekilde fiyatları takip ediyor.. (bir iki koşul hariç, o da çok nadiren oluyor.. fazla detay zaten.. ).. boşluk modellemesi için uğraşmamıştım. çok belirsiz.. matriks ile de yapamam zaten.

Yorum

• manaw
                        havacı
                        • 28 Ekim 2011
                        • 896

buna göre.. beyazın altı sat.. üstü al. güvenli bölge şimdilik 82500'de.. dip bulma telaşında olan bizler ise obo arıyoruz..

yani beyazın üstü vob için al-sat.. altı ise sat-al.. ve asla tersini yapma bölgesi.

Yorum

• hanXX
                          Yasaklı
                          • 13 Aralık 2010
                          • 58

Dünyanın enbüyük altın üreticisi ve ithalatçısı Çin'in altın rezervleri ABDninkine yaklaşmış. Çin yakın gelecekde yuanı altınla destekleyeceğini açıklayıp Doların yerini alabilir yorumu yapılıyor. http://silverdoctors.com/does-china-...cy/#more-27520

Yorum

• marmaralı41
                            Aktif
                            • 18 Kasım 2011
                            • 194

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

esnaf aglıma bi soru takıldı,niye izmirdeki tweet atan uşaklar gözaltına alındı?istanbul ankarada niye yok?ketonun copları rahat durmaz,bu iş karakolda da bitmez ona göre,bu piyasalar da artkın iflah olmaz

zapsu ne demişti;bu şahsı kullanın,delikten süpürmeyin ha ha ha,ayaklar baş oldu devlet kimlerin eline kaldı,yazıklar olsun,i.ne ırk da bunları baştacı yaptı,allah .............
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                esnaf aglıma bi soru takıldı,niye izmirdeki tweet atan uşaklar gözaltına alındı?istanbul ankarada niye yok?...........

eşşeğin kulağına kar suyu kaçırma
                                her an kapıyı gözlüyom 5 günde yazdıklarımla müebbetle yırtarsam iyidir.
                                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information