verdiğim tüm sistemlerimi hemşom egeli ye yad ediyorum.burdan kendisine sonsuz sevgilerimle...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ons altın saatlik tireyt dışında 1466 üstü günlük kapanışlar gelmediği sürece sat konumunu devam ettirecektir.tekrar hoşça kalın arkadaşlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
saygılar hemşomtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğim tüm sistemlerimi hemşom egeli ye yad ediyorum.burdan kendisine sonsuz sevgilerimle...
allah kazancını daim etsin
Yorum
-
107 den ortilerle lönk maliyet 108500 olduegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın bi mal düşürüp 108 lere
109 dan kapanır bu garip
yarın 109500-109900 civarından kapanır bu garip
kapanma sebebide tekrar alta geldiğinde 108500lere bida lönkleyip malı iyice düşürmek para yapmak vs
cortcuya belki bi fırsat daha verir emmeeee lönkcüyeee iyi para yazdırır önümüzdeki 15-20 gün
Yorum
-
ağbilerim ustamdan allah razı olsun ondan çok şey öğrendim geçen buraya sıkışan macd atmıştım onun fiyatsal sıkışmalısını yaptım ustama itafen yayınlıyorum yön konusun da kesinlikle size yardımcı olacaktır alışma ve aşina olma süresini geçtikçe sizde onun ne yöne gidip geleceğini gayet net görmenize yardımcı olacaktır bunu datayada koyabilirsiniz ayrı pencereyede
Periods:=Input("Period",1,540,10);
Period2:=Input("Period",1,540,4);
A:=linearreg(linearreg ,Periods);
UL:=Ref(Hhv(A,5),-macd/macd);
ML:=(UL-LL)/1.24;
LL:=Ref(Llv(A,5),-macd/macd );
A;
UL;
LL;mov(A,Period2,e)oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Yarın için bi stratejisi olan yokmu?
Yoksa bugün son 1 saatte olanlar herkesi şaşkınamı çevirdi..:-))https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ULA ÇIRAK kedi olalı bi fare yakalamışsın gibi görüntü.başarılarının devamını dilerim.beğendim eline sağlık.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlük haftalık aylık istediğinize bakın size kararlı bir takip sunacaktırŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eyyy pala yada makina senin algoritman varsa ky ninde güçlü dostları ve sitemleri el birliğiyle olmaya devam edecektir.en azından burayı takip edenlerin.kalın sağlıcakla.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
iyi yakalamisin eksperim vade basinda 104500 civarindaki 24 000 adet shortlarinin 14000 ini 113000 ortalama ile kapadi ... (10 000 puan yukardan )eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteb şu ana garip guraba statüsünde....yani yolunacak kaz....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
kani ,verdiğin desteği tecrübelerime dayanarak,grafiğe bakmadan yazmıştım
corttan yediğimiz taraklar sağolsun,telefon direği oldu,her kazık tecrübe
107.000’de bulunan düzeltme eğrileri üzerinde tutunma sonrasında seans içi göstergeler aşırı satımdan
çıktı.Trend göstergesi ise ortalamayı yukarı yönde kesmesi nedeniyle tepki sinyali üretti. 108.200 kırılması
durumunda; tepki hareketi 108.800-109.000’ne kadar devam edebilir. 107.000 ise güçlenen günlük destekoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum