TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

verdiğim tüm sistemlerimi hemşom egeli ye yad ediyorum.burdan kendisine sonsuz sevgilerimle...
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

ons altın saatlik tireyt dışında 1466 üstü günlük kapanışlar gelmediği sürece sat konumunu devam ettirecektir.tekrar hoşça kalın arkadaşlar.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        verdiğim tüm sistemlerimi hemşom egeli ye yad ediyorum.burdan kendisine sonsuz sevgilerimle...
        saygılar hemşom
        allah kazancını daim etsin

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yarın bi mal düşürüp 108 lere
          109 dan kapanır bu garip
          107 den ortilerle lönk maliyet 108500 oldu
          yarın 109500-109900 civarından kapanır bu garip
          kapanma sebebide tekrar alta geldiğinde 108500lere bida lönkleyip malı iyice düşürmek para yapmak vs
          cortcuya belki bi fırsat daha verir emmeeee lönkcüyeee iyi para yazdırır önümüzdeki 15-20 gün

Yorum

• kuzey
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 162

beklentin hangi seviyeler o gunler arasinda egeli kardes.

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

ağbilerim ustamdan allah razı olsun ondan çok şey öğrendim geçen buraya sıkışan macd atmıştım onun fiyatsal sıkışmalısını yaptım ustama itafen yayınlıyorum yön konusun da kesinlikle size yardımcı olacaktır alışma ve aşina olma süresini geçtikçe sizde onun ne yöne gidip geleceğini gayet net görmenize yardımcı olacaktır bunu datayada koyabilirsiniz ayrı pencereyede

Periods:=Input("Period",1,540,10);
              Period2:=Input("Period",1,540,4);
              A:=linearreg(linearreg ,Periods);
              UL:=Ref(Hhv(A,5),-macd/macd);
              ML:=(UL-LL)/1.24;
              LL:=Ref(Llv(A,5),-macd/macd );
              A;
              UL;
              LL;mov(A,Period2,e)
              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

deniz'de hesabı olan yok mu?bilgi alsın ne ayakmış bunlar....
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• leventaslan
                  Katılımcı
                  • 08 Haziran 2009
                  • 166

Yarın için bi stratejisi olan yokmu?
                  Yoksa bugün son 1 saatte olanlar herkesi şaşkınamı çevirdi..:-))
                  https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

olma mı,108250-500 geçilirse lönk indiragandi yapar,starı açın büloya bakın,ışıl ışıl,fevkeladenin fevkınde,10 üzerinden 11

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

105.800 destek olması gerektiğini bize verdiğim sistem zaten söylemiş arkadaşlar fotoda işaretlediğim yere bakarsanız anlayacaksıınız bu sistem'e aşina oldukça destekleri ve dirençleri daha net görerek pozisyon ayarlayabileceksiniz

120m foto ve görüntü muntazam

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

günlük haftalık aylık istediğinize bakın size kararlı bir takip sunacaktır

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          günlük haftalık aylık istediğinize bakın size kararlı bir takip sunacaktır
                          ULA ÇIRAK kedi olalı bi fare yakalamışsın gibi görüntü.başarılarının devamını dilerim.beğendim eline sağlık.

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

eyyy pala yada makina senin algoritman varsa ky ninde güçlü dostları ve sitemleri el birliğiyle olmaya devam edecektir.en azından burayı takip edenlerin.kalın sağlıcakla.

Yorum

• paradigma
                              Tecrübeli
                              • 19 Haziran 2009
                              • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              teb şu ana garip guraba statüsünde....yani yolunacak kaz....
                              iyi yakalamisin eksperim vade basinda 104500 civarindaki 24 000 adet shortlarinin 14000 ini 113000 ortalama ile kapadi ... (10 000 puan yukardan )
                              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

kani ,verdiğin desteği tecrübelerime dayanarak,grafiğe bakmadan yazmıştım
                                corttan yediğimiz taraklar sağolsun,telefon direği oldu,her kazık tecrübe

107.000’de bulunan düzeltme eğrileri üzerinde tutunma sonrasında seans içi göstergeler aşırı satımdan
                                çıktı.Trend göstergesi ise ortalamayı yukarı yönde kesmesi nedeniyle tepki sinyali üretti. 108.200 kırılması
                                durumunda; tepki hareketi 108.800-109.000’ne kadar devam edebilir. 107.000 ise güçlenen günlük destek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information