Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hayırlı olsun.. Kazançlı olsun.. Mesajım boş mesaj olmasın.. Bir iki aklıma gelen şey yazayım..
Bana garip gelen şu....
İspanya ve italya borsası yükseliyor ve altın furuşun kralını yapacam diye bağırıyor. Emme hala bizim borsaya talep var.. Neden?? Bu yabancılar niye burda.. Ben bile bir iki aydır sordum birkaç kuruma ispanyadan kağıt almak için.. nasıl alınır diye..
İspanya ve italya borsası yükseliyor ve altın furuşun kralını yapacam diye bağırıyor. Emme hala bizim borsaya talep var.. Neden?? Bu yabancılar niye burda.. Ben bile bir iki aydır sordum birkaç kuruma ispanyadan kağıt almak için..
iyide 2 aydır hangi modele bakarak cort kovalıyosun
nedir yani... düşmesi üçün elle tutulur, mantıklı bi açıklama yap bana
aga inan ekim 15ten beri 2 pozla oyalanıp duruyorum.. bana bu meretin 87.150 dibinden sonra buraya kadar alması bile saçma geldiydi..hani nottan sonra gevşemişti ya 5-6 bin puan. he işte oradan dönüş aşağı devam etmeliydi. lakin ky cort açtıkça sürdü yukarı.
aga inan ekim 15ten beri 2 pozla oyalanıp duruyorum.. bana bu meretin 87.150 dibinden sonra buraya kadar alması bile saçma geldiydi..hani nottan sonra gevşemişti ya 5-6 bin puan. he işte oradan dönüş aşağı devam etmeliydi. lakin ky cort açtıkça sürdü yukarı.
lan olum yürü git la
hayatınız, tüm dünyanız VOP olmuş...
dünyada 500-1000 corttan başka bişiy yok sanıyonuz
KY cort açtı diyeymiş... lem hepimizin kontratını toplasan 300 k etmez
300 kontrat üçün borsa 87 den 102 e mi sürülür k24
senin matamatiine tükürem ben
geniş bi zamanda detaylıca yazayımda bari... eccük bakış açınız değişir belki
50 milyar dolarlık... 4 dene bankanın hisseleri var... zıpot var
PEGA yı dinledik yeni konu açtık
açması benden yazması sizden bereketi allahtan
hemşom başlık hayırlı olsun.bakıyom diyeti bozmuş dayanamamış yine pegam hehehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
cümleten hayırlı olsun..bereketli olur inşallah herkes için..forumumuzada sahip çıkalım..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum