TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetkirsoy
    Kıdemli
    • 03 Ocak 2013
    • 3325

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyelim tuttu analizi. Adamda 50 bin kredi çekerek işlem yaptı. Para atıyorum 100.000 oldu. Ya kamar al bu 5 bini karın %10 u diye verecekmiydi? Yada bu kamar hangimizin kafasına silah dayadı "beni takip edeceksiniz siz beyinsizsiniz beni takip edin paraya para demeyin" diye hangimize yalvardı?

Başkalarının hakkında konuşurken geçmişte ne yaptıklarına da bakmak lazım. Kamar bir çok kişiye ciddi meblağlar kazandırmıştır. Halil gibilerle bir tutulması bence doğru değil. Kendiside burada değil. İlla göndermede bulunacaksak tweetden göndermek daha doğru olur.

Burada ben egeli okut eksper abi kuzu alayımız yeri geldi yanıldı yeri geldi bildi. Kamarda bayadır biliyordu yanılma payını ona da tanıyın.

VOB mezarlığı zerre bilgiye sahip olmadan para yönetimi yapmayıp karşıdakinin açtığı poza dayanma gücünü tartmayıp ona uyup batanlarla doludur. Burda suç imam da değil cemaattedir. Ayrıca unutmayın imamı cemaat uçurur.
    thebaboli abi burda bu mantalite yanlış işte.. teknik analiz sistem öğretenlere bi lafım yok ama şu olacak bu olacak demek geleceği haber vermektir.. vurgulamak istediğim bu..

vurgum bilmek diye bir şey yok.. destek direnç versinler.. halil de düşecek diye tutturoydu mesela nerden biliyon diyen yok aynı şekilde çıkacak diyenlerede nerden biliyon denmeli bu dendiği zaman objektif olunur..

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      thebaboli abi burda bu mantalite yanlış işte.. teknik analiz sistem öğretenlere bi lafım yok ama şu olacak bu olacak demek geleceği haber vermektir.. vurgulamak istediğim bu..

vurgum bilmek diye bir şey yok.. destek direnç versinler.. halil de düşecek diye tutturoydu mesela nerden biliyon diyen yok aynı şekilde çıkacak diyenlerede nerden biliyon denmeli bu dendiği zaman objektif olunur..
      Mehmet her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Ayrıca sen kaç kişi gördün analizlerim buna dayanıyor diyen. Diğer köyde Madsoul var başarılı bir trader. Tahmin veriyor çoğu zaman tutuyor. Neye göre tahmin ediyor biliyormusun. Hayır. Burda Eksper abinin neye göre trade ettiğini biliyormusun. Hayır. Kamarda özel bir teknik kullandığını yazıyor. Bazıları ne kullandığını anlatır bazıları anlatmaz. Ama gördüğün gibi birçok trader düşecek çıkacak diye analiz yapar. Yapmasıda doğaldır ona oynamıştır çünkü.

Ha dersen ki söylesinler nasıl bildiklerini. Onu kolay kolay kimse söylemez. Niye sırrını aleni bir yerde açık etsin ki?

Halilin analizlere ise kendi adıma yazı tura kadar değer vermem.

Kamarı savunmak değil amacım yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim. Sen ben bu işi beceremedim ve battım diyen duydun mu hiç? Herkes suçu biryere atar. Kimi takip ettiğine kimi piyasaya kimi hükümete vs vs. Kendisi guru olmuş. Her naneyi biliyor ama piyasa 3 kağıtçı o yüzden batmış veya yanlış yönlendirilmiş o yüzden batmış veya çağlayan konuşmuş ondan batmış teknik bakmış ama piyasa teknik hareket etmiyormuş (yani kendisi mükemmel analist her türlü tekniği mükemmel biliyor ve uygulayabiliyor ama piyasa teknik değil (yok artık ya daha neler))vsvsvs. Arkadaşım sorarlar adama baştan bilmiyormuydun bu lanet yerin böyle olduğunu? Bilmeyip nasıl guru oldun? Batmanda hiç mi suçun yok? Herkes yanlış bir sen misin doğru?

Gerçekçi olalım ve tüm acılığıyla o gerçeğimi yüzümüze haykıralım. Batıyorsak burda bu işi bilmediğimiz için batıyoruz. Başka sebep aramaya gerek yok. Ya bu işi öğrenirsin yada yapmazsın olur biter.

Yine söylüyorum tıp eğitimi almadan cerrah olunmuyorsa piyasa eğitimi alınmadan da trader olunmaz. Olduğunu sanan günün birinde olmadığını portföyden anlar. Elbette başarılı traderler takip edilir. Mesela ben EGELİ yi takip ediyorum ama hiçbişey bilmeden takip etmemim ne ona ne bana faydası yok emin olabilirsin.
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• leventaslan
        Katılımcı
        • 08 Haziran 2009
        • 166

gundwawe
        özel mesaj atmışsın..ama sana cevap gönderemiyorum..
        https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• mehmetkirsoy
          Kıdemli
          • 03 Ocak 2013
          • 3325

yorumsuz

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Mehmet her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Ayrıca sen kaç kişi gördün analizlerim buna dayanıyor diyen. Diğer köyde Madsoul var başarılı bir trader. Tahmin veriyor çoğu zaman tutuyor. Neye göre tahmin ediyor biliyormusun. Hayır. Burda Eksper abinin neye göre trade ettiğini biliyormusun. Hayır. Kamarda özel bir teknik kullandığını yazıyor. Bazıları ne kullandığını anlatır bazıları anlatmaz. Ama gördüğün gibi birçok trader düşecek çıkacak diye analiz yapar. Yapmasıda doğaldır ona oynamıştır çünkü.

Ha dersen ki söylesinler nasıl bildiklerini. Onu kolay kolay kimse söylemez. Niye sırrını aleni bir yerde açık etsin ki?

Halilin analizlere ise kendi adıma yazı tura kadar değer vermem.

Kamarı savunmak değil amacım yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim. Sen ben bu işi beceremedim ve battım diyen duydun mu hiç? Herkes suçu biryere atar. Kimi takip ettiğine kimi piyasaya kimi hükümete vs vs. Kendisi guru olmuş. Her naneyi biliyor ama piyasa 3 kağıtçı o yüzden batmış veya yanlış yönlendirilmiş o yüzden batmış veya çağlayan konuşmuş ondan batmış teknik bakmış ama piyasa teknik hareket etmiyormuş (yani kendisi mükemmel analist her türlü tekniği mükemmel biliyor ve uygulayabiliyor ama piyasa teknik değil (yok artık ya daha neler))vsvsvs. Arkadaşım sorarlar adama baştan bilmiyormuydun bu lanet yerin böyle olduğunu? Bilmeyip nasıl guru oldun? Batmanda hiç mi suçun yok? Herkes yanlış bir sen misin doğru?

Gerçekçi olalım ve tüm acılığıyla o gerçeğimi yüzümüze haykıralım. Batıyorsak burda bu işi bilmediğimiz için batıyoruz. Başka sebep aramaya gerek yok. Ya bu işi öğrenirsin yada yapmazsın olur biter.

Yine söylüyorum tıp eğitimi almadan cerrah olunmuyorsa piyasa eğitimi alınmadan da trader olunmaz. Olduğunu sanan günün birinde olmadığını portföyden anlar. Elbette başarılı traderler takip edilir. Mesela ben EGELİ yi takip ediyorum ama hiçbişey bilmeden takip etmemim ne ona ne bana faydası yok emin olabilirsin.
            imzaa

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

103 500...teknikcinin ilk mala girdigi seviye....

Yorum

• Misafir

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Benim tanıdığım Bist'in PY'leri bu kadar longcuyu malda hissede kalanı

böyle bi grafikte kurtarmazz..

Dışarıyı da bahane eder hele bi satsalar, gelene geçene dağıtım yapar long hediye ederler..

Yol uzun, Zor Değil.. )
                Kolay gelsin forumdaşlar dün ikinci seans bizim PY ler çuvala son longları doldurup

ağzını bağlarken güya 108 bin üstünde alın hadi gazı verirken yazmıştım..

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

ilk giren tekniksel longcular hala karda....

Yorum

• Misafir

) Öyle bi hesapla ilk giren tekniksel zirve shortçuları da karda..

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

The baboli..

"Yine söylüyorum tıp eğitimi almadan cerrah olunmuyorsa piyasa eğitimi alınmadan da trader olunmaz. "

Güzel gibi gözüken ama benim açımdan pek bir anlamı olmayan bir söz..

Neden dersen..

Birisi fenni ilim..

Diğeri ise neydüğü belirsizlerin para hareketlerini önceden tahmin etme OYUNU..

Bunun eğitimi yoktur..Öyle olsa herkes gider alır bu eğitimi sonra gelsin paralar..Öyle deel mi en net para kazanma aracı...Para verip mühendislik tıp okuyorsunuz..Neden..? Para kazanmak için..

Peki hiç para kazanmak için para harcatan bir eğitim duydunuz mu..Yok..

Bugün atıyorum öğleden sonra BEN .B çıkar qe3 ü çekme gibi bir durumumuz yok der bir anca çoşar borsalar..Sonra gelsin teknik gitsin kamar..

Dünden beri 60 lık macd si bağıra bağıra hem günlük hem 60 dk lık bolingerde dışarıda olan bir AKBNK var..Şimdi dünden beri tepki bekliyorum ama çaktıkça çakıyor..

Ha tepki gelir mi yada bolinger düşmeye devam edip (fiyatla beraber) bir yerde öpüşürler mi..Bilinmez..

Hiç birşey bilmiyoruz..Ama trade etmeye çalışıyoruz..

Kaybetmeye mahkum uz yüzde 90 olarak..Karanlığa kurşun sıkıyoruz çünkü..

Bunu sana sataşma olarak alma ama lütfen..

Belki eğitim falan bir derece ABD gibi derin borsalarda söker ama IMKB de KESİNLİKLE sökmez..

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

İşin garibide ne biiliyor musunuz..Borsada tonla para kaldıran adamları bir görseniz..

O demin bahsettiğim yüzde 10 un içinde bu adamlar işte..

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

düşüşün durması ücün altının geri cekilmesi lazım....1350 lere inerse longlar ücün cıkış şansı olacaktır....

Yorum

• Misafir

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Beklenti makasını sevsinler vob30, yarın bakarız Dow mow eksi kaparsa nası oluyomuş, sanki garantisi var

böyle kalıcağının.. Longcularada poz kapattırmıyo bi yandan çuvaldan kaçan olmasın diye..

Gün ola hayrola..
                            Buda dünkü kapanış yorumum..

Cesetlerin üstüne zirve yapan PY ler bunlar, teknik taktik temel stratejik hertürlü

çok iyi analiz yapmak lazım böyle piyasalara karşı..

Yorum

• chaotic
                              Yasaklı
                              • 26 Mayıs 2009
                              • 713

İstanbulun her yeri AVM zaten, taksime AVM yapsan müşteri mi artıracaksın, toplam müşteri aynı, mecidiyeköyden alan gidecek taksimden alacak...

Allah akıl fikir versin, akıllanmıyorlarsa belalarını versin...

Yorum

• chaotic
                                Yasaklı
                                • 26 Mayıs 2009
                                • 713

Ertuğrul Günay padişaha isyan ediyor. Yanına birkaç milletvekili daha alabilirse partiden ayrılabilirler. Yeni bir parti söylentisi dolaşıyordu birkaç aydan beri...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information