TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • thebaboli
    Sistemli Borsacı
    • 06 Temmuz 2012
    • 843

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seasn sonunu takip edemedim varmi kademeler ? yoksada kac kapadi
    115125 den kapandı. İyi yerden verdin longları. Tebrik ederim. Allah bereket versin.
    I'm gonna make him an offer he can't refuse!
    Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

Bu sistem çok ağır ama şimdilik iyi gidiyor ya gözüme batmıyor düzeltirsem bozulur diye korkuyorum

102500 altı 30 dklık kapanışta şorta dönerim diyor. Sormazlar mı adama 112150 den açtın bu kadar mı kar alıcan diye

Kullanmaya başladığımdan beri tradeleri ;

114150 şort
      112150 long

Ne varsa bu 150 de

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yukarı doğru atak beklentim hala devam ediyor..Bitirici bir yüzde 3 lük var şeklinde.Çevremde herkes beklenti bitti diye shorta yığılıyor çünkü..
        Yüzde 3 beklentim olmamış aaaa..Olmadı ama..

Aslında 3 3.5 arası bir beklentim vardı ama dedim haydi 3 yazim..

60 dk macd yine bariz al vermiş idi..Daha evvel grafikte açıkladığım şeklinde..Başka hiçbirşeye bakmasak son 3 ayda falan super para bırakırdı vobculara..

Neyse aklınızda olsun düşüş trendin de bu sefer yukarıdan kesişlere oynarsınız..

Bütün dünyada trendin döndüğüne dair en ufak bir işaret yok..Bu durumda short mantıksız kalıyor..

2010 kasım 2011 mayıs arası trend dönmüş idi..63 65 lerden (IMKB100) devamlı satış geliyordu..Short havası o zamandı işte..Gerçi o ara da yeni zirveciler short açtırmıyordu..

Ardından bitirici bi 3 gün geldi 48000 düştük....

Endeks bazında 1 seneden fazladır söylediğim 8 -10 cent bekletim devam ediyor..

Bu iddiayı da benden başka dillendiren yok ..Endeks ocak da 86000 den döndüğünde babo ya özelden de yazdım abi altın vuruş bitmedi bitmemeli diye..Kendisi buraları okuyorsa şahidim dir..

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

beyler altin ve dolar konusuna mantikli bir aciklama getirebilen varmi?
          sacmalayip duruyorlar.

paradigma tebrikler dostum gule gule kullan ve harca.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• VIX100
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2011
            • 1945

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Seans sonu verişler iyiydi şortçular açısından olumlu tek şey.. bugünü artı kapadım 114.400 şort ile devam...
            liono teşekkürler uyarın için...
            İyi akşamlar
            dün de kapanışta verdi,sonuç?
            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Bütün dünya para basıyor..Japonlar 4-5 ayda yüzde yüz gittiler..Tarihi zirveleri 30.000 lerde 8000 lere kadar düşmüşlerdi 15.000 e çıktılar..

20 senedir gidemedikleri yolu 4 ayda gittiler..O kadar tutucu adamlar ama onlarda alın ulan para size dediler..Onlar da sidik yarışına kapıldılar...

Müzik dans balo devam ediyor..Pikabın başında FED var..

FED ne zaman müziği susturacak orası önemli..Müzik sustuğu anda iskemle sayısı sınırlı..Oyuncu sayısı çok fazlalaşıyor..Kredi çeken borsaya giriyor..

İşte o zaman akla kara belli olacak..8-10 cent lere gelirsek arkaya bakmadan şener şen in kaçısı gibi kaçmakta fayda var..

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

FED iki şey yapabilir diye düşünüyorum..Ya yedire yedire çekecek desteğini..(büyük ihtimal)

Yada küt diye çekecek veya piyasa böyle algıladı imajı salınacak ortalığa çok şiddetli düşüşler göreceğiz..

Bu durumda FED in verdiği bedava paralarla ceblerini dolduran lar yeni dünya ekonomik düzeninde yerlerini alacaklar..

Köleler hazır diger taraftan zaten..

Yorum

• thebaboli
                  Sistemli Borsacı
                  • 06 Temmuz 2012
                  • 843

Pastanız ;

efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks
                  Bugün 10:15 de yazmıştım. İnşallah faydalanan olmuştur.

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  113700 yanmadıkça kısa için umut bitmez. Ama o rakam yanarsa bence umut bitmiştir yeni zirve beklentim olur.

Tradelerim beklentim üzerine değil sistem üzerine olur. 112150 de longa geçen sistem 111925 altı 30 luk kapanışta şorta geçer. İnşallah sistem zarar eder de kısacı dostlar kar eder.

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

hadi .iyiyiz.iyi.....
                    S&P %-54.....nasdak %-1,03...DJI %-32.....gitgide de...düşüşte.....kapanış da.böööööööyle olursaaaa..
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

Ham petrol fiyatlarındaki artışa paralel olarak benzin fiyatlarına litre başına 10 kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısından itibaren geçerli oldu. Buna göre İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı ortalama 4.73 liraya yükseldi.

fişlere baktım,en son 15 mayısta 4.56 dan almışım litresini,,,,,

aziz nesin bu . illete az bile demişssin,deveye diken bunlara an.... ....ken lazım,genetiği bozuk .... koyduklarımın....

dow zirveden gçömüş,bakalım bizim mikik ne yapacak yarınola hayrola

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

Afyonkarahisar Valilisi İrfan Balkanlıoğlu'nun kullandığı Mercedes marka makam otomobilinin 1,5 milyon kilometreyi geçmesi ve sık sık arızalanması üzerine yerine, yeni makam aracı tahsis edildi. Satın alınmak yerine aylık 10 bin Liraya kiralanan 'Audi A8 L' marka otomobil, valiliğe teslim edildi. Aracın kirası ise İl Özel İdaresi, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın ortağı olduğu Afyon Jeotermal Turizm (AFJET) tarafından ödenecek. Vali İrfan Balkanlıoğlu'na, İl Özel İdaresi bütçesinden 100 bin Liraya, Eylül 2011'de de BMW X5 marka cip alınmıştı.

a8lönk benzini içer gibime geliüüür,siz ne zaman uyanacaksınız eyyyy halkım,tabiiiki hiçbir zaman

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

iyi geceler esnaf

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

Rica ederim okutum faydalanan olmussa ne ala kyin ky den baska dostu yok
                            Yarin ve cuma gunu testere hareketleri olabilir cuma kucuk bi ihtimalde olsa basabilir.
                            Dikkatli olmakta fayda var herkese iyi aksamlar.

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

altınla periteye bu gün aynı barı attılar demekki bu 2 sinede aynı adam graf ciziyo becereksiz herif böyle dandik grafmı cizilir lem dengesiz gelde bize sor gör öğren hayvan eti yemiş
                              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• leventaslan
                                Katılımcı
                                • 08 Haziran 2009
                                • 166

KAMAR abartmış..şimdide 102-108 türküsü söylüyor..gerçi bi bakınca bende tepe olarak bi 120 gördüm ama..

sıcaktan heralde..
                                bugün dowun döndüğü noktanın bizdeki karşılığı 120,000..
                                https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

Working...
                                X

Debug Information