göz göre göre de cortlanmaz ki,nediyosako
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bekle abi daha kapanmadı.. ne olucaksa son yarım saat olucak..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine terso... :(
114 altına gelirs erahatlarız'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
-
daha bitti gitti kani beykani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet itnelik saati geldi ne yapacaksa marifetini göstermeli
yapıp yapacağı bu kadar
söylediğim yere geldi, çok güzel şort maliyet yerlerindeyizTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef milimetrik olarak 115100
buradan % 50 şort başlanabilir, 300 e kadar savrulma yapabilir ama 115100 iyi yer sıraya girmekte fayda var
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yorum
-
liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOkutum keske kapamasaydın daha gidecek gibi görünüyor.Umarım faydalanan olmuştur...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar dikkatli olun şak diye alıyor yüklü kontratları...
Yorum
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111200 long
115600 flat alanda kazansinyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Maşaallah Abi. Nazar değmesin...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster115600 flat alanda kazansin
Yorum
-
seasn sonunu takip edemedim varmi kademeler ? yoksada kac kapadiokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans sonu verişler iyiydi şortçular açısından olumlu tek şey.. bugünü artı kapadım 114.400 şort ile devam...
liono teşekkürler uyarın için...
İyi akşamlaryatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaşaallah Abi. Nazar değmesin...
herhalde hayatimin en iyi trade bu idi kendim bile sasiyorum bu puani nasil yakaladigimayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum