İtnelik saatine az kaldı sabredin
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
112.650 kapandı.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112.225 2.partİ long
112.725 1 parti long ile devam'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
İş yoğunluğundan bugün pek bakamadım. Geçen Paylaştığım Sistem (buna bir ad vereyim GPS nasıl oldu mu
) 112150 longunu 112825 den şorta çevirdi.
Şimdi sormam mı ben bu GPS e 3500 puan civarında kar yaptığın pozu 650 puan karla mı kapatıyorsun diye
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
günkük çizgimize dokunamamış 113125 te kalmışTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazdan çıkacağım, şunu yazıp öyle çıkayım
120 lik destek çizgisi 112500 ve her barda 250 puan artıyor, 112750, 113000 diye sayın
bu çizgi kırIlmaz ise bu düşüş yeni bir yükseliş trendinin 2 li dibi bile olabilir
bu çizgi üstünde şort kalmamak hatta stop belirleyerek LONG olmak bile lazım
günlük çizgimiz 113175 buranın üstünde ise şort durulmamalı, long olunmalı
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
120lik desteklerin altınada kayınca şort devam etmiş bugün piyasamız
Yorum
-
nikei gibi bir borsa devinin yüzde yedi göctüğü bir günün ertesinde bu borsa size bunu söyletebiliyorsa ....?okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113 000 üzeri kapanış bekliyorum gün sonu bakalım
Yorum
-
112.250 ortalamam.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111.900 3,parti long'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
aha olacak galiba.....gercekleşirse ilk tebrik benden....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112.250 ortalamam.
Yorum
-
Abim bizim skender öyle i.ne ki yapar...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha olacak galiba.....gercekleşirse ilk tebrik benden....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum