Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
112150 den uzadı sistem. Şimdilik 111500 altı kapanış revers yeri.
sevgili thebaboli
şu senin sistemlerde paritenin durumuna bir bakabilirmisin, uzamadımı hala namıssız
koç 1,44 diyor
2875 ten longa daldık, dalmaz olaydık bunalttı
para kazanamayacakmıyız bu pozdan bi deyiver hele
sevgili thebaboli
şu senin sistemlerde paritenin durumuna bir bakabilirmisin, uzamadımı hala namıssız
koç 1,44 diyor
2875 ten longa daldık, dalmaz olaydık bunalttı
para kazanamayacakmıyız bu pozdan bi deyiver hele
Türkoğlu ne desem yalan. En azından long yönlü bir şey diyemiyorum şuan. Birde edim budum oralara yetmez benim. Bu sistem vob için 30 dklık olarak hazırlanmış. Her piyasanın dinamikleri bir değildir ki e/d ve altın piyasaların en zorudur. Ne sistemi denediysem başarılı olamadığım piyasalardandır.
Allah yardımcın olsun
Şimdilik 111700 altında 30 luk sat verir.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada kur yükselişinin arkasından suudi prensi Türkiye'ye geldi..
o gidince bu kur düşmeye başlayacaktır.
98 tane mercedes kiralanmış..acaba bagajı paramı dolu..merak ettim şimdi..
babolinin grafiği görünce uyandım ve 112,600 den ektra short açmıştım..iyi oldu küçük bi çıtır oldu benim için ..
henüz kapatmadım ama birazdan kapatırım.
babolinin grafiği görünce uyandım ve 112,600 den ektra short açmıştım..iyi oldu küçük bi çıtır oldu benim için ..
henüz kapatmadım ama birazdan kapatırım.
teşekkürler baboli.:-))
Estağfurullah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Bu arada gönderdiğim grafikten farklı çıkarımlar yaptığın için teşekkür ederim. Söyleyene kadar farketmemiştim bile bayrak formasyonunu. Piyasa yordu bugün baya
arada bu çıtırlar iyi oluyor..shortta olduğumuz için..marjin sıkıntısı heran başgösterebiliyor..
bunlar biraz bize bonus kazandırıyor..iyi oluyor..
ancak böyle shortta rahat oturulabiliyor..
112,150 den kapattım bu ara..112,000 dende kapanabilirdide geç kaldım..
arada bu çıtırlar iyi oluyor..shortta olduğumuz için..marjin sıkıntısı heran başgösterebiliyor..
bunlar biraz bize bonus kazandırıyor..iyi oluyor..
ancak böyle shortta rahat oturulabiliyor..
112,150 den kapattım bu ara..112,000 dende kapanabilirdide geç kaldım..
Allah bereket versin.
Mesela sistem 112150 de long sinyali verdi. Ordan longlayıp dirence doğru flat veya şorta da geçilebilirdi. Tabi burda kişinin alabileceği risk agresifliği önemli ve hızlı karar verilmeli. Hele böyle bir günde çok hızlı olmak lazım
Yorum