TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

ya ne diyim, bi tuhaf oldum, bu namussuz
    her gun benden duzenli haracini alirdi,
    alismistim kerataya.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

EW DE dalgalar ;
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

buyrun bakalım iç sayımlarıyla ew analinizi,şunu kesin belirteyimki iç sayımlarla kim uğraştıysa bu piyasalarda batmıştır.ana sayımların dışında gelişen zig dalgalarını sadece ho yada bazı teryding sistemlerle konrollü ana dalga yönünde ilerlemektir.gerisi boştur.
        http://www.angelfire.com/ab/borsa/elwave/elwave.htm

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

forumlarda bir sürü sayımlar havalarda uçuşmakta.ula madem biliyodunuzda aklınıza şimdimi geldide insanların kafasını bulandırıyorsunuz.gerçekten sinirlerim tepemde gezmeye başladı.siz siz olun doğru bildiğiniz yöntemlerin vede başarılı bulduğunuz yöntemleriniz aksi olmadıkça vaçgeçmeyiz.kimseyede kulak asmayınız.hayırlı akşamlar cümlenize.

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

BABOLİ NİN sistemine kolaylık olsun diye bende periyot ekleyeyim dedim.hehe,hayırlı akşamlar.

Periods:=Input("Period",1,500,12);
            Period1:=Input("Period",1,500,12);
            Period2:=Input("Period",1,500,12);
            Period3:=Input("Period",1,500,12);
            (HHV(HIGH,Periods) - LLV(HIGH,Periods))/2 + LLV(HIGH,Period1);
            (HHV(LOW,Period2) - LLV(LOW,Period2))/2 + LLV(LOW,Period3)
            taka emice.... bu senin formülün.............zaman periyodu...........nedir...?
            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bilmiyorum formül babolinin.o zaten periyotları daha önce verdi.ben ise rasgele girdim.

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

menzile erişmek için..... değerleri uygun ayarlamak lazım............
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
                  Tecrübeli
                  • 26 Kasım 2010
                  • 1084

ula formullere boğulmuşsunuz bre be atarım en kralını şimdi forma heee
                  oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

baboli bu formul seninkinden yapı olarak farklıdır ama atik ve hızlıdır direkt stoplu fiyata odaklı bi sistemdir ben hisseleri bunla takip ederim bu sabah aldığım varantımı bunla aldım bu gün ve kar verdi öğle saatiydi sanırım ilk seans kapanmamıştı verdim varantları bereket versin ister dataya koyun ister aşağıda pencerede

pds:=Input("number of periods",1,20,5);
                    x:=2/(pds+1);
                    xl:=LastValue((1/x)-1);
                    (x*((2*C)-Ref(C,-xl))) +((1-x)*PREV);(C + (3.5*Ref(C,-1/x)) +
                    (4.5*Ref(C,-2/x)) + (3*Ref(C,-3/x)) +
                    (.5*Ref(C,-4/x)) - (.5*Ref(C,-5/x)) - (1.5*Ref(C,-6/x))) / 10.5

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

bu formul bir çoğunuzun spotta işine oldukça yarayacaktır vadeli için geç kalabilir formulü uv veya ov li bi yapıya sokulursa belki trend takibinde vadelide kullanılabilir

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

nasıl kullanılacak diye sorarsanız ister kesişmeleri bekleyin isterseniz alttaki ağar gideni takip edin fiyatlar alttaki ağır gidende destek bulduğuna kanaat getirdinizmi alım yapın dirençlerden verin gitsin umarım azda olsa faydam olmuştur

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ula formullere boğulmuşsunuz bre be atarım en kralını şimdi forma heee
                          Güzel oldu demi ama

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Periyodu özellikle esnek verdim. Kim hangisine uyabiliyorsa hangisi işine geliyorsa onu kullanabilir
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• leventaslan
                            Katılımcı
                            • 08 Haziran 2009
                            • 166

112,075 ve 111,275 ten kapattığım shortları yerine koyabilecekmiyiz bakalım..
                            https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

açılışa bak ,itnelik dizboyu
                              karanti ceza yiyo,- açılış bekleyenler ters köşe
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

Kedi fare oyununa döndü bu borsa hasbinallah

Yorum

Working...
                                X

Debug Information