Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
buyrun bakalım iç sayımlarıyla ew analinizi,şunu kesin belirteyimki iç sayımlarla kim uğraştıysa bu piyasalarda batmıştır.ana sayımların dışında gelişen zig dalgalarını sadece ho yada bazı teryding sistemlerle konrollü ana dalga yönünde ilerlemektir.gerisi boştur. http://www.angelfire.com/ab/borsa/elwave/elwave.htm
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
forumlarda bir sürü sayımlar havalarda uçuşmakta.ula madem biliyodunuzda aklınıza şimdimi geldide insanların kafasını bulandırıyorsunuz.gerçekten sinirlerim tepemde gezmeye başladı.siz siz olun doğru bildiğiniz yöntemlerin vede başarılı bulduğunuz yöntemleriniz aksi olmadıkça vaçgeçmeyiz.kimseyede kulak asmayınız.hayırlı akşamlar cümlenize.
taka emice.... bu senin formülün.............zaman periyodu...........nedir...?
bilmiyorum formül babolinin.o zaten periyotları daha önce verdi.ben ise rasgele girdim.
baboli bu formul seninkinden yapı olarak farklıdır ama atik ve hızlıdır direkt stoplu fiyata odaklı bi sistemdir ben hisseleri bunla takip ederim bu sabah aldığım varantımı bunla aldım bu gün ve kar verdi öğle saatiydi sanırım ilk seans kapanmamıştı verdim varantları bereket versin ister dataya koyun ister aşağıda pencerede
bu formul bir çoğunuzun spotta işine oldukça yarayacaktır vadeli için geç kalabilir formulü uv veya ov li bi yapıya sokulursa belki trend takibinde vadelide kullanılabilir
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
nasıl kullanılacak diye sorarsanız ister kesişmeleri bekleyin isterseniz alttaki ağar gideni takip edin fiyatlar alttaki ağır gidende destek bulduğuna kanaat getirdinizmi alım yapın dirençlerden verin gitsin umarım azda olsa faydam olmuştur
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum