gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O daha batmadı mı?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzunun topiği bir dolaş....ayrıntılar orada....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
adamın tarzı bu abi... önce boy veriyo.. batarmış gibi yapıp..sonra fırlıyor dışarı..thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO daha batmadı mı?
şaka bi yana kol kestiğini hatırlamıyorum...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzunun topiği bir dolaş....ayrıntılar orada....
ve çocuklarımız için amerikayı kurtaralım..
evet yapabiliriz..
weirdd...
Yorum
-
Baboli abi........thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO daha batmadı mı?
Borsayı ne tarafa görüyorsun.....?
Long pozlarını tutuyormusun?
Yoksa hafiflettin mi...?
Durumun nedir....?Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
$ tınmadı.... düşüş yok.. 1.8350..........
faiz.... dün 4.80 idi.....bugün 4.70.....
endeks hakeza eksiye bakıyor.......
sanki not artışı gelmemiş gibi........... kaldık şaşkın.....
tecrübeli abiler...... bir yorum yapın bari......Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
slowcu bu seviyelerde batmaz....ancak 125 gecildiği anda biter.....kesmeye mecburdur....thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO daha batmadı mı?
Yorum
-
şimdi durum şu...not arttı.... fonlar gelecek mal alacak...doğru....emme giriş anlaşması kactan olacak....bilin bakalım....özet budur...TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster$ tınmadı.... düşüş yok.. 1.8350..........
tecrübeli abiler...... bir yorum yapın bari......
Yorum
-
Dolar ın hareketleri parite ile ilgili..1.30 un altına inince dolar da 1.80 in üzerine çıktı..TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster$ tınmadı.... düşüş yok.. 1.8350..........
tecrübeli abiler...... bir yorum yapın bari......
Faizler düşüşte zaten belli orası..
Borsada ise beklenti bitti..Bugüne kadar banka alan adamların düşüncesi şuydu..Düşse de not artışı gelince karla veririm..Şimdi banka alan adam bunu diyemez..Bu bitti..
Yalnız langır lungur aşşa verilir mi bilemiyorum..Çünkü çok belirgin olur bazı şeyler..
Şimdi not arttı..Aşağı salmasına gerek var mı..??
Global bir sıkıntı olursa ilk bizi satarlar hemde öyle bi satarlar ki..Amma velakin..Global taraf sakin kalırsa aşağı salmasına gerek kalmadan yatayda veya hafif aşşa yukarı bile çok rahat satar diye düşünüyorum..
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen fonsun .. para bok....türk piyasasına girmek istiyorsun..adama demezmisin şu seviyeye getir malını alayım diye.....düşün bakalım...
Abi yüksek müsadenle birşey yumurtlim..
Fonlar mal almaz..Onlara MAL SATILIR..
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi yüksek müsadenle birşey yumurtlim..
Fonlar mal almaz..Onlara MAL SATILIR..
o halde..KOÇ'taki teyze........şimdi....... FON'larla...müzakere halinde..........
ESAS holdingdeki Pegasus'çu SABANCI, SAHOL'deki hisseleri geçen hafta vermekte acele mi etti...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Okut dışında pek kaale alan olmadı herhalde. Yukarda graf gönderdim. Üst bandı değerlendiremedim. Sana bahsettiğim yerde yazdım ne yaptığımı. Sistem hala longda. Dönerse mecbur şorta döneriz. Kanal desteği kırılırsa altta 2000 puana oynarım sistemle birlikte.TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaboli abi........
Borsayı ne tarafa görüyorsun.....?
Long pozlarını tutuyormusun?
Yoksa hafiflettin mi...?
Durumun nedir....?
Ben py değilim. Piyasayı yönlendiremem. Yüklü poz açıp yön değişikliği yapamam. Aciz bir kyyim. Grafiğim sistemin ne derse onu yaparım. Zararsa zarar karsa kar. Kimi yazıları okuyorum sanki Pala ile ortak. Böyle dedim olacak diyor. Neden diyorsun afaki şeyler söyleniyor. Ben analiz yaparım yanılırsa zarar doğruysa kar yaparım. Ötesine karışmam. Beklenti ile poz almam. Herkesin bir tarzı var. Beklentimi soruyorsan ben diyeyim 124 sen de 122
Olursa ..... olmazsa ....
Benim anlamadığım şey yanıldım demek çok mu zor. Burda son yaptığım 2 analizde YANILDIM
Birincisinde 106025 geçilene kadar kısayım dedim. Ufak tradelerle maliyeti iyi bir yere çekince rahatladım. Çekmeseydim maliyeti iyi yere de rahattım. Kırılım yönde sert gideceği aşikardı. Ve kırılımla long oldum. Analizimi sattım. Satmasaydım o beni satacaktı. Aynısı 112800 de de oldu. Yanıldım ve analizimi sattım. Piyasa bunu gerektiriyordu. Belki onda da yanılabilirdim ama risk almadan poz alınmıyor.
Benim anlamadığım diğer bir nokta ise şu. Rakam kaç olmuş adam hala vurdum diyor. Vurdun da güzel abim paranın bir sonu yok mu? Vurdun da güzel abim bu kadar terstte kalmaya rağmen batmadın mı? Vurdun da güzel abim seni takip eden kaç kişi battı ki amacım ky yi korumak diyip bunu yapmak ne kadar doğru? Vurdun da güzel abim bu kadar terstte kalmaya batmadıysan tek vuruşla ne kazanacaktın? Vurdun da güzel abim 10 binden fazla puan yedin batmadın burdan 20 bin düşse ne kazanmış olacaksın?
Neyse bunları konuşmanın da anlamı yok. Kimisi alakaya maydanoz saçma sapan yazı yazar müritleri altını doldurur kimisi faydalı olmaya çalışır altı boş olur. Mesele alt üst meselesi değil kıymet meselesi. Madem kıymet öylesine demek ki yok buralarda yer diğer türlüsüne. Alan memnun satan memnun bana ne? Değil mi?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum