baboli senin yorumun nedür?...nerde galdı bu realisasyon...:(
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ya daha işaretli rakamı bitiremedik mi yoksa ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
günlük ve haftalık oluşumlara baktığımda daha yolu var görünüyor... lakin zaman zaman kısa vade oluşumlar aşağıyı işret etse de henüz itibar edecek bir durum yok bence...
Allah cc gönlünüze göre versin... hayırlı akşamlar... kandiliniz mübarek olsun...
Yorum
-
polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaboli senin yorumun nedür?...nerde galdı bu realisasyon...:(
Valla sistem long devam long dedikçe mecburen long. Yolun sonuna az kalmış gibi duruyor. İnşallah dönüş yaşanır da birçok kişi min. zararla pozunu kapayabilir.
Bugün @Eren in dediği ; "bu kadar short cu varken adam enayimi ki düzeltme yapsın" dediği yerde kol kesip longlayan biri 1000 puan civarı karda şuanda. Tabi ordan longa dönmek yürek ister o da ayrı bir durum.
En kötü sistem sistemsizlikten iyidir.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
varsa helaldir, sende helal et ancak,polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar,
uzunca bir süre sizlerle görüşemeyeceğim gibi görünüyor...hakkınızı helal edin...bol kazançlı günler dilerim...
hayırdır?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
etsin etmesine de, ne bilim dünyanın bin bir türlü hali var, korkuyor insan.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarmaralı gibin tövbe etmiş olmasın bu kumara,helal ossun polatım,herşey gönlünce olsun,selametleGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kardeş i göremiyordum bıraktımı borsayı ?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarmaralı gibin tövbe etmiş olmasın bu kumara,helal ossun polatım,herşey gönlünce olsun,selametleKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Varsa hakkımız helal olsun senden helal et.polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar,
uzunca bir süre sizlerle görüşemeyeceğim gibi görünüyor...hakkınızı helal edin...bol kazançlı günler dilerim...
Ama neden görüşemeyeceğimizi merak ettim. Umarım üzücü bir durum yoktur.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum