113600 de kapanıp 2bin puanı gene vuruşarakmı çıkarem diürüm
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
114....?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113600 de kapanıp 2bin puanı gene vuruşarakmı çıkarem diürümGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
az sona oreye gelir diye şeettimTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster114....?
ordan kapansam yokardan gene açsamm malı düşürsem
başında olamıyom emme düşüncem bu diğer taraftan bu avradını çüktümün borsasında yokarda vasa 5bin puanı aşşada va 15 b,in puanı
Yorum
-
üstad ben fiboları hep bu şekil çekerim altındada bu şekil çektim ve 1420 nin %50 fibo düzeltme noktası olması hasebiyle geri dönmeli bu rakama dedim dün dönemezse soldaki dibin aşağı geçilmek üzere zorlanacağını ifade ettim hal ortada soldaki direnci tam tesbit edebilirsen yukarda gideceği noktayı tam nokta atışı bulmak mümkün ilk noktaları genelde 161.8 dir bu itlerin tabiki bu tarz çekim herkeze göre görecelidir bi iddis taşımazthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKani cahilliğime ver ama bu fibolar neden böyle çekildi? Bir teknik mi ? Neden böyle yaptığını anlatabilirmisin?

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Eksper çok geçmiş olsun tekrardan Allah acil şifalar versin
Mevlam seni sevdiklerinide her türlü şerden korusun inşallah.
Yorum
-
Artık tepesini yapıp düzeltmesine başlaması lazım..109,700 gibi bi noktayı gözüme kestiriyorum..du bakalım olacakmıhttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
eksper abim,
bende çok uğraştım çocukla,çoğu teşhis fos çıktı,
bi ekmeklik unun var ise fırıncıya git felsefesiyle,doğru profesörü bulduk ve bi poh ta olmadığı ortaya çıktı.
sizede acil şifalar ve doğru teşhisler dilerim rabbim den.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
Hem tasarruf oranı düşük diyeceksin..hemde negatif reel faiz vereceksin..büyük çelişki..
inmesi gereken kredi faizlerihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
tam işte bu itin havası , verecekse tramplen zıplaması yapıp öyle vermeli,
50 kere satın alınan şeyi bir daha alacak hali yok.
zaten sıcak parada ayar oldu, dolara baksana.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum