son zamanlarda girdiğim en ağır pozlardan birinin icerisindeyim ....sonu hayır olsun inşallah....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dünde demiştim ama cevap alamadım. Neden 92?kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün xu100 92 binden shortlayacam demiştim dayanamadım oraya kadar geceye kısaI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksperim 103 kesin stoppu yoksa yukardan son vurus u mu yapacaksin ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson zamanlarda girdiğim en ağır pozlardan birinin icerisindeyim ....sonu hayır olsun inşallah....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
anlık güce dayalı...kararımı o an verecegim....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim 103 kesin stoppu yoksa yukardan son vurus u mu yapacaksin ?
Yorum
-
Henüz hiç kimsenin bu kavalın sesini susturmaya niyeti olduğunu sanmıyorum. Gizli bir anlaşma bile yapmış olabilirler global olarak... Kavalın sesine ne kadar çok takılan olur o zaman ancak....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula hicmi batik avrupa bankasinin mali yok burda,
daha nerden satip nakte doncek,
ilk satmaya baslayan kazanicak neticede oburleride la dur boyle anlasmamistik diye vemreye baslayacak.
bu ceteden biri ariza cikarsa rahatlicazda....
Yorum
-
abim Allah utandirmasin, colugumuzun cocugumuzun rizkini bu hirsizlardan korusun.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson zamanlarda girdiğim en ağır pozlardan birinin icerisindeyim ....sonu hayır olsun inşallah....Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egeli abem;egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay maşallah kalabalığa ba
112 altında para yazar cort yarın başlar düşüş işi ağırdanda 107-108 anca
Haziran başına kadar beklemezler mi...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
baboli gardaşım,112500 den kademeli olarak cortlamaya başlıyorsun,113500,114500 yukarıya devam gittikçe bin puan arayla cortluyorsun+ her açılan pozisyonun bin puan altına kar al emri veriyosun
İFLAS GRUBU yalandan hareketlenerek 10 milyon lot ifeva hissesi satacak,kim alır bunu?malak keyeden başka?yalandan hacim yaratıp malı kitlemeye çalışacaklar,madende de yükselterek çıkmaya çalışıyorlar,oyuna gelmeyin,hepsi .....çocuğu bunların,BIZIT tan kaat alanın ........oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
millet....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107 ye gelüve bakeme çekirge
bu fırtına bitince................
bir kahvaltı yapalım................mı....?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum