hacim hakikaten olup oluk akiyor yafff yarasin ..ben yetisemedim maaslef
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn paradigma hayırlı olsun... kolay geleparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim bolgede ufak bir degisiklik yaptim... o esnada ilgilenemedim yeni bir ise basladim kazkistandayim simdilik firmaya adaptasyon , bolgeye adaptasyon kisilere adaptasyon donemi , yani yeniyiz ya firmada bu vesile ile ufaktan ellemeye calisyorlar ....elletmemekle mesgulken burayi cok takip edemiyorum, pozda alamiyorum herhalde en gec 1 ay daha boyle gider ondan sorna havaya gireriz .... poz flat
Yorum
-
-
evetVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim,küreden bakıyosun heralde,2. tahmin de tam isabet
110400 den sona 111500 e vadı
şimdi 112200 ihtimal dahilinde ve artık son demleri olmalı buralardan gevşeyp 107 ye gelmeli
bu favori senayom
tek düşündüren günlükteki bayrak görüntüsü
Yorum
-
Egelim bize çöküş lazım...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111400 filettttttttttttttttto

Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
dün 1050egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster111400 filettttttttttttttttto

bugün 750
totalde 1800 point aldık 2 günde paladan lakin pala bize 3 bin soktuydu
kaldı 1200 alcek
Yorum
-
senimi gırempolat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim bize çöküş lazım...
çok olsa 600-800 daha gider
111400 cort

Yorum
-
son durum nedir sn takataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşalar uzunlarda yarın kaderin son halkasıdır.kısaların ise bugün bayram arifesi ise yarın bayramın birinci günü olabilir.tamamen sistemseldir.
Yorum
-
evet hemşom cuvap ve bakenmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson durum nedir sn taka
günlükte bayrakmı o bakıve
sapı gaçmasın biyerimize
Yorum
-

Yorum