112500 kamarın ilk cort yeri
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Valla egelim şortladı ben umutlandım dostum...fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112 altı şorta umut verir..
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
esasen şortcuyu rahatlatacak nokta 110 altı görünüyor...fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112 altı şorta umut verir..
Yorum
-
inşallah gönlünüze göre olur... baya eziyet etti şortcuya zibidi...polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla egelim şortladı ben umutlandım dostum...
an itibariyle taze zirveye gidiyo gibi...
zaten burdaki şortcuya kısa git gel yaramaz... şöyle bir 10 binlik gevşeme lazım... olur olmaz bilemiyorum tabi de.. 110 altı olursa belki bir ışık verir...
Yorum
-
Nerde yazdı cort açtığını?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112500 kamarın ilk cort yeriI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNerde yazdı cort açtığını?
yanlış anlaşılma olmasın ,batıklara tavsiyedir sadece,açmaz o
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
ama GARAN domuz gibi hala...yokk...düşeceği yok bunun...polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow u vermeye başladılar sanki...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Anlayamadım ne kastettiği daha açık yazarmısın?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış anlaşılma olmasın ,batıklara tavsiyedir sadece,açmaz o
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
17:12:26 zıya akalın : *s&p says turkey meetıngs no ındıcator of possıble ratıng actıon
Böyle birşey var acaba düşüş bunla mı alakalıI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
ula hicmi batik avrupa bankasinin mali yok burda,
daha nerden satip nakte doncek,
ilk satmaya baslayan kazanicak neticede oburleride la dur boyle anlasmamistik diye vemreye baslayacak.
bu ceteden biri ariza cikarsa rahatlicazda....Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
(
Yorum