TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • okut_val
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2009
    • 1325

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okutum üstteki grafikte mi ikna etmedi Neyse sağlık olsun.
    grafik güzeldide abi yemedi.. daha öncede senin bir grafik hoşuma gitmişti 108.375 ilaveyi ordan basmıştım neyse sıkıntı yok abişm 109.000 maliyetle 3/4 şort devam haftasonuna... yedek kurşun dursun şimdilik
    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      grafik güzeldide abi yemedi.. daha öncede senin bir grafik hoşuma gitmişti 108.375 ilaveyi ordan basmıştım neyse sıkıntı yok abişm 109.000 maliyetle 3/4 şort devam haftasonuna... yedek kurşun dursun şimdilik
      Haklısın o grafta demiştim zaten vur kaçta fayda var diye. 15 dk lık olduğu için üstünde kapanış sl gerektiriyordu. Neyse sağlık olsun. 108500-112500 kabaca bir bant oluşturabilir.

Birde paylaştığım kanallarda periyot önemlidir. 5 dklık etisi ile saatlik bir olmaz

efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-

Cümleten geçmiş olsun. İyi akşamlar.
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• evreninyeri
        Yeni Üye
        • 08 Ağustos 2011
        • 34

Ex

Yorum

• mehmetkirsoy
          Kıdemli
          • 03 Ocak 2013
          • 3325

yükselen trendin için dönüş yapmış görüniyir..

alttakinden gelen paralel bugünkü çıkışta engel teşkil etmiş..

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

baboli öğlen sormuştunya bu çember neyin nesi diye bak burda dolu var incele bakalım ne anlayacan.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• inan
              Yeni Üye
              • 26 Eylül 2009
              • 1

Fibonacci circle.. doganın ve borsanın dna sı ...ogrenmesi kolay degil. döngusel ritim.

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

uyumuş kalmışım başında-ptesi 109-108800 den kapanmaya bakarım
                lönk olurmuyum bilemiürüm emme kapancem kesin

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  uyumuş kalmışım başında-ptesi 109-108800 den kapanmaya bakarım
                  lönk olurmuyum bilemiürüm emme kapancem kesin
                  hemşom dalgalanma çok büyük herşeye gebe bir piyasa olduk şu an.hayırlı akşamlar.terste kalan dostlarada geçmiş olsun.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

esnaf, aramızda cortta batan var mı?kamar usta yardım edecekmiş,mail atabilirsiniz....

çok batan keye haberleri alıyorum,o yüzden zıplattı pala pichi demek ki,bize bişey olmaz tecrübeliyim

saf keye ne varsa basıyor anlaşılan e ztop da yoksa fatmagül sonrası malum,kolay mı lan bu pezodan para kazanmak
                    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• chaotic
                      Yasaklı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 713

1:1 kaldıraç kullanan batmaz, sadece zarar eder. Daha fazla kaldıraç, kredili mal alımı gibidir. Eskiden beri, borsada kredili alım yapanlar sadece ceketini alıp çıkar aracı kurumdan, herşeyini elinden alırlar...

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        1:1 kaldıraç kullanan batmaz, sadece zarar eder. Daha fazla kaldıraç, kredili mal alımı gibidir. Eskiden beri, borsada kredili alım yapanlar sadece ceketini alıp çıkar aracı kurumdan, herşeyini elinden alırlar...
                        1/1 kaldıraçlı mal almak zaten anlamsız üstad onun yerine spotta mal taşımak daha doğru olur 1/3 kaldıraç desen anlarım ama 1 in karşılığı gene 1 se ozaman spottan mal almak daha doğrudur gene herkez kendi bilir işini tabiki ama
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• chaotic
                          Yasaklı
                          • 26 Mayıs 2009
                          • 713

Vobun güzelliği long açarken de short açarken de senet seçmek zorunda olmaman. Hepsi gitti benimki gitmedi derdi yok. Bir de, hisse senedi açığa satmak teknik olarak OK ama pratikte o kadar da kolay değil, yani satarsın ama takibe alınırsın.

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

Vobun güzelliği long açarken de short açarken de senet seçmek zorunda olmaman. Hepsi gitti benimki gitmedi derdi yok. Bir de, hisse senedi açığa satmak teknik olarak OK ama pratikte o kadar da kolay değil, yani satarsın ama takibe alınırsın.
                            İyide bizim bir vob30 hadi az zorla birde dolar/tl kontratı var.

400-500 tane senet var biri çıkmadıysa öbürüne gir
                            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...629#post481629
                              HAFTALIK HİSSE YARIŞMAMIZA BEKLERİZ.
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

tek cümle hırs batırır,makullük ihya eder.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information