benim 112 gercekleşti sayılır....hastalık belimi büktü yararlanamadım...artık zaruri şortcu oldum....kader....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
paşa, millet gömülecek derken 112,000 diyerek longlamıştın. net hatırlıyorum. geçmiş olsun. nasip...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim 112 gercekleşti sayılır....hastalık belimi büktü yararlanamadım...artık zaruri şortcu oldum....kader....-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
fırtına geçti ...mi...?
yoksa...devam..mıı?
adam....sabahtan beri...istikrarlı....yavaş...yavaş....aldı...yükse lttiii..aldı....yükseltti....
yarı nı da var mıdır....?Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu açıdan öyle ama bir diğer açıdan bakmak lazım.
Mesela meril de spotta mala saldırmış ve 10 bin longu var. Ki bu kurum nedense pek zarar yazmaz. Citi Credit ve İş yatırım gibi mahşerin atlıları da onun tarafında. Şort diğer long diğerin 3,5 katı. Bu durum şortçuları 3,5 attırabilir.
Son olarak da daha vade başı olmasına rağmen 215 bin açık pozisyon olması da işin cabası.Vob geçmişimde 1 günde hiç poz değiştirmeden aldığım en yüksek puanı aldım. Benim için mükemmel bir gündü.efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-
Ama 70 lerdeki çıkışta yine böyle bir sert harekette yine hareketsiz en büyük kaybımı yaşamıştım. Bilirim acısını. Terste kalanlara geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede zararlarını telafi edebilirler.
İki duyguyu yaşamış biri olarak şunu çok rahat söylebilirim işlemsiz geçirdiğim en zor gündü. Resmen kar battı. Zararda bir noktadan sonra ha şimdi döner şurası direnç fulleneyim burdan döner derken elim sl olmaya gitmezken bugün kar almamak için büyük bir mücadele verdim.
Bunları niye yazıyorum. Elbet yapılan zararlar büyük ve moral bozucu olabilir. Ama bir gün gelir ve böyle kar edilebilir. Piyasa zorluklarla olduğu gibi fırsatlarla doludur. Her kar zarara dönebildiği gibi her zarar da kara dönebilir. Yeter ki hatamızı tespit edelim ve o hatayı gidermeye çalışalım. Sağlığımızı haleti ruhiyemizi bozacak paralarla oynamayalım. Ve şunu unutmayalım : Her işte bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamamak gerekiyordur belkide.
Polemik olsun diye yazmıyorum. Sadece kişisel bir düşüncemi anılarımla anlattım.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye başarılar dilerim.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Sn. A-yı ağabeyim, benimi soruyorsun? vallaha yeni geldimTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırtına geçti ...mi...?
yoksa...devam..mıı?
adam....sabahtan beri...istikrarlı....yavaş...yavaş....aldı...yükse lttiii..aldı....yükseltti....
yarı nı da var mıdır....?
Yorum
-
en az 1 haftası vaTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırtına geçti ...mi...?
yoksa...devam..mıı?
yarı nı da var mıdır....?
112-116 arası hedef
Yorum
-
senin adına pek sevindim babolim bide sen kazan tabiithebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob geçmişimde 1 günde hiç poz değiştirmeden aldığım en yüksek puanı aldım. Benim için mükemmel bir gündü.
Ama 70 lerdeki çıkışta yine böyle bir sert harekette yine hareketsiz en büyük kaybımı yaşamıştım. Bilirim acısını. Terste kalanlara geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede zararlarını telafi edebilirler.
İki duyguyu yaşamış biri olarak şunu çok rahat söylebilirim işlemsiz geçirdiğim en zor gündü. Resmen kar battı. Zararda bir noktadan sonra ha şimdi döner şurası direnç fulleneyim burdan döner derken elim sl olmaya gitmezken bugün kar almamak için büyük bir mücadele verdim.
Bunları niye yazıyorum. Elbet yapılan zararlar büyük ve moral bozucu olabilir. Ama bir gün gelir ve böyle kar edilebilir. Piyasa zorluklarla olduğu gibi fırsatlarla doludur. Her kar zarara dönebildiği gibi her zarar da kara dönebilir. Yeter ki hatamızı tespit edelim ve o hatayı gidermeye çalışalım. Sağlığımızı haleti ruhiyemizi bozacak paralarla oynamayalım. Ve şunu unutmayalım : Her işte bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamamak gerekiyordur belkide.
Polemik olsun diye yazmıyorum. Sadece kişisel bir düşüncemi anılarımla anlattım.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye başarılar dilerim.
ben takribi 3bin yedim bugün tepeme lakin daha evvelde dediğim gibi ana parayı çıkalı çok oldu bu zaten paladan üttüğüm ppara
öle bile olsa o bile goydu avradını kesen
zabanan işlemleri yaptıktan kelli öğleden sona okul için bi godoman ın yanına ziyarete gittik okul aile birliğince
gözüm bi tv ye ilişti 87600 diür
bi afalladım kanıksayamadım sabah 87 miydi 86mıydı endeks
86 ydı falan kafadan konuştum 1-2 dakka sona çay söledile unuttum gitti.sona aklıma geldi bi daha baktım ohaa leynn batıiürüzz didim

Yorum
-
egelim şaşırttın bizi,biz neyse sürekli cortlamaktan alışkınız da sokuk hesaba,106dan erken atladın toboyu görmedin dimek,yazıyoz emme zakalımız yokki
biriktirmeye devammmm
cepten takip edin bu mereti
pega dayım vasiyetinde bana palanın vade sonu yardırarak kapatması meşhurdur dimişti ama sonrası ben bile ters köşe oldum
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
aynen bu hareketi neden 30 nisanda yapmadi meraklara gark oldum,
not arttirimi geldi geldi gelmedi, daha cok iskence yapar bu chuckyGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Şimdi Mart ayında not artacaktı artmadı
Nisanda artacaktı artmadı
Mayıs geldi artacaktı artmadı ama fiyatlar borsada arttımı? arttı.
demekki TR nin bölgesel riskleri, mesela Suriye gibi, artı bi türlü dış ticaret dengesi artı vermiyor azalıyor ama ekside
cari açık keza bu sebepten mafiş
derken not artmadan fiyat artıyorsa demekki risklerden dolayı artmıyor ve hatta not düşermi düşer
buda işte ansızın beklenen ani düşüşü beraberinde getirirki bu yüzden short pozdan bir an olsun ayrılmak bana ters geliyor
işin gerçeği bu
helede buna uzunda yakalandınmı zaten yukarıya giderken short kaldık bide aşağıya taban yaparken uzun kalırsam hiç olmaz
en iyisi kayıp olacaksa kısadan olsun
kimseye tavsiye değildir.
bu benim tercihim.
zaten not artışını fitch yaptıydı MB başkanı sadece fitch ile anlaşmamız var dedi açıklama yaptı
şimdi diğerleri artırsa ne olur artırmasa ne olur
lakin düşürdümü işin rengi bi sabah bakmışınız kıprkırmızı taban
dediğim gibi kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
toboyu görmediğim gibiVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim şaşırttın bizi,biz neyse sürekli cortlamaktan alışkınız da sokuk hesaba,106dan erken atladın toboyu görmedin dimek,yazıyoz emme zakalımız yokki
biriktirmeye devammmm
cepten takip edin bu mereti
pega dayım vasiyetinde bana palanın vade sonu yardırarak kapatması meşhurdur dimişti ama sonrası ben bile ters köşe oldum
106dan cortlayıp çıktım hesabıma göre 105300 e gevşeyip kapatcek ordan lönklecedim olmadı
bakcez gari bi çaresine
Yorum
-
lan sko, benficayadami longsun.
birak bari burda yuzumuz gulsun.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum