TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

benim 112 gercekleşti sayılır....hastalık belimi büktü yararlanamadım...artık zaruri şortcu oldum....kader....

Yorum

• sadrazam
      optimist
      • 21 Mayıs 2010
      • 228

yazık oldu. onca dostum kısada yakalandı bugün. sherefsizleşti burası iyice!
      -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sadrazam
        optimist
        • 21 Mayıs 2010
        • 228

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        benim 112 gercekleşti sayılır....hastalık belimi büktü yararlanamadım...artık zaruri şortcu oldum....kader....
        paşa, millet gömülecek derken 112,000 diyerek longlamıştın. net hatırlıyorum. geçmiş olsun. nasip...
        -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• TALEBE
          A-YI
          • 24 Ekim 2010
          • 1221

fırtına geçti ...mi...?

yoksa...devam..mıı?

adam....sabahtan beri...istikrarlı....yavaş...yavaş....aldı...yükse lttiii..aldı....yükseltti....

yarı nı da var mıdır....?
          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

112 den vurun korkmayın ....kazanamassanız eksper bir pohdan anlamıyor dersiniz....sağlıcakla kalın...

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

eldeki miktarın iki misliyle 112 de olacağım....

Yorum

• thebaboli
                Sistemli Borsacı
                • 06 Temmuz 2012
                • 843

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu açıdan öyle ama bir diğer açıdan bakmak lazım.

Mesela meril de spotta mala saldırmış ve 10 bin longu var. Ki bu kurum nedense pek zarar yazmaz. Citi Credit ve İş yatırım gibi mahşerin atlıları da onun tarafında. Şort diğer long diğerin 3,5 katı. Bu durum şortçuları 3,5 attırabilir. Son olarak da daha vade başı olmasına rağmen 215 bin açık pozisyon olması da işin cabası.
                efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-
                Vob geçmişimde 1 günde hiç poz değiştirmeden aldığım en yüksek puanı aldım. Benim için mükemmel bir gündü.

Ama 70 lerdeki çıkışta yine böyle bir sert harekette yine hareketsiz en büyük kaybımı yaşamıştım. Bilirim acısını. Terste kalanlara geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede zararlarını telafi edebilirler.

İki duyguyu yaşamış biri olarak şunu çok rahat söylebilirim işlemsiz geçirdiğim en zor gündü. Resmen kar battı. Zararda bir noktadan sonra ha şimdi döner şurası direnç fulleneyim burdan döner derken elim sl olmaya gitmezken bugün kar almamak için büyük bir mücadele verdim.

Bunları niye yazıyorum. Elbet yapılan zararlar büyük ve moral bozucu olabilir. Ama bir gün gelir ve böyle kar edilebilir. Piyasa zorluklarla olduğu gibi fırsatlarla doludur. Her kar zarara dönebildiği gibi her zarar da kara dönebilir. Yeter ki hatamızı tespit edelim ve o hatayı gidermeye çalışalım. Sağlığımızı haleti ruhiyemizi bozacak paralarla oynamayalım. Ve şunu unutmayalım : Her işte bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamamak gerekiyordur belkide.

Polemik olsun diye yazmıyorum. Sadece kişisel bir düşüncemi anılarımla anlattım.

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye başarılar dilerim.
                I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• FIRTINA
                  Akşamcı
                  • 04 Eylül 2011
                  • 186

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  fırtına geçti ...mi...?

yoksa...devam..mıı?

adam....sabahtan beri...istikrarlı....yavaş...yavaş....aldı...yükse lttiii..aldı....yükseltti....

Sn. A-yı ağabeyim, benimi soruyorsun? vallaha yeni geldim

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    fırtına geçti ...mi...?

yoksa...devam..mıı?

en az 1 haftası va
                    112-116 arası hedef

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Vob geçmişimde 1 günde hiç poz değiştirmeden aldığım en yüksek puanı aldım. Benim için mükemmel bir gündü.

Ama 70 lerdeki çıkışta yine böyle bir sert harekette yine hareketsiz en büyük kaybımı yaşamıştım. Bilirim acısını. Terste kalanlara geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede zararlarını telafi edebilirler.

İki duyguyu yaşamış biri olarak şunu çok rahat söylebilirim işlemsiz geçirdiğim en zor gündü. Resmen kar battı. Zararda bir noktadan sonra ha şimdi döner şurası direnç fulleneyim burdan döner derken elim sl olmaya gitmezken bugün kar almamak için büyük bir mücadele verdim.

Bunları niye yazıyorum. Elbet yapılan zararlar büyük ve moral bozucu olabilir. Ama bir gün gelir ve böyle kar edilebilir. Piyasa zorluklarla olduğu gibi fırsatlarla doludur. Her kar zarara dönebildiği gibi her zarar da kara dönebilir. Yeter ki hatamızı tespit edelim ve o hatayı gidermeye çalışalım. Sağlığımızı haleti ruhiyemizi bozacak paralarla oynamayalım. Ve şunu unutmayalım : Her işte bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamamak gerekiyordur belkide.

Polemik olsun diye yazmıyorum. Sadece kişisel bir düşüncemi anılarımla anlattım.

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye başarılar dilerim.
                      senin adına pek sevindim babolim bide sen kazan tabii
                      ben takribi 3bin yedim bugün tepeme lakin daha evvelde dediğim gibi ana parayı çıkalı çok oldu bu zaten paladan üttüğüm ppara
                      öle bile olsa o bile goydu avradını kesen
                      zabanan işlemleri yaptıktan kelli öğleden sona okul için bi godoman ın yanına ziyarete gittik okul aile birliğince
                      gözüm bi tv ye ilişti 87600 diür
                      bi afalladım kanıksayamadım sabah 87 miydi 86mıydı endeks
                      86 ydı falan kafadan konuştum 1-2 dakka sona çay söledile unuttum gitti.sona aklıma geldi bi daha baktım ohaa leynn batıiürüzz didim

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

egelim şaşırttın bizi,biz neyse sürekli cortlamaktan alışkınız da sokuk hesaba,106dan erken atladın toboyu görmedin dimek,yazıyoz emme zakalımız yokki biriktirmeye devammmm

cepten takip edin bu mereti

pega dayım vasiyetinde bana palanın vade sonu yardırarak kapatması meşhurdur dimişti ama sonrası ben bile ters köşe oldum
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

aynen bu hareketi neden 30 nisanda yapmadi meraklara gark oldum,
                          not arttirimi geldi geldi gelmedi, daha cok iskence yapar bu chucky
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Bull Market
                            Tecrübeli
                            • 23 Mayıs 2007
                            • 597

Şimdi Mart ayında not artacaktı artmadı

Nisanda artacaktı artmadı

Mayıs geldi artacaktı artmadı ama fiyatlar borsada arttımı? arttı.

demekki TR nin bölgesel riskleri, mesela Suriye gibi, artı bi türlü dış ticaret dengesi artı vermiyor azalıyor ama ekside
                            cari açık keza bu sebepten mafiş
                            derken not artmadan fiyat artıyorsa demekki risklerden dolayı artmıyor ve hatta not düşermi düşer

buda işte ansızın beklenen ani düşüşü beraberinde getirirki bu yüzden short pozdan bir an olsun ayrılmak bana ters geliyor

işin gerçeği bu

helede buna uzunda yakalandınmı zaten yukarıya giderken short kaldık bide aşağıya taban yaparken uzun kalırsam hiç olmaz

en iyisi kayıp olacaksa kısadan olsun

kimseye tavsiye değildir.

bu benim tercihim.

zaten not artışını fitch yaptıydı MB başkanı sadece fitch ile anlaşmamız var dedi açıklama yaptı

şimdi diğerleri artırsa ne olur artırmasa ne olur

lakin düşürdümü işin rengi bi sabah bakmışınız kıprkırmızı taban

dediğim gibi kimseye tavsiye değildir
                            Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              egelim şaşırttın bizi,biz neyse sürekli cortlamaktan alışkınız da sokuk hesaba,106dan erken atladın toboyu görmedin dimek,yazıyoz emme zakalımız yokki biriktirmeye devammmm

cepten takip edin bu mereti

pega dayım vasiyetinde bana palanın vade sonu yardırarak kapatması meşhurdur dimişti ama sonrası ben bile ters köşe oldum
                              toboyu görmediğim gibi
                              106dan cortlayıp çıktım hesabıma göre 105300 e gevşeyip kapatcek ordan lönklecedim olmadı
                              bakcez gari bi çaresine

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

lan sko, benficayadami longsun.
                                birak bari burda yuzumuz gulsun.
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X