TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

mekanik tetikleme var.... en üst boyu vobda 122 ve 125 bin....soluklanma 112 bin...teminat bulundurun....

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mekanik tetikleme var.... en üst boyu vobda 122 ve 125 bin....soluklanma 112 bin...teminat bulundurun....
      tecrübeliyiz abi, öğrendik artık (tek musibette) 130'a gitsin pz..nk, mevziyi terketmeden durabilirim, rahatım.

bu bir kan davası, inancını teslim etmeme savaşı.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn stockbroker,

mesajların sağ alt köşesideki "alıntı yaparak cevapla", "düzenle" gibi butonlar çift tıklayarak çalışmakta bende. eminim birçok kişide de öyledir.

Cevap yazdıktan sonra ilk tıkta, fare imleci beklemeye alınca, mesaj gitmedi diye ikinci kere tıklıyorum... sağ alt köşedeki butonlar gibi çalıştığını düşünerek..

böylece bazen bir mesaj oluşuyor, bazen iki..

Bendeki durum bu..
        Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz butonların çift tıklama ile çalışması vbulletin forumun kendi özelliklerindendir. Normalde 15 sn. içinde, mesaj yazılıp cevapla butonuna iki defa basılması halinde mesajın tekrar gönderilmemesi gerekiyor. Ya söylediğiniz durumlarda bu süreli koruma sistemi işlevsiz kalıyor ya da çift mesaj gönderimlerinde 15 sn. geçtiği halde tekrar cevapla butonuna basılıyor.

Yorum

• Bull Market
          Tecrübeli
          • 23 Mayıs 2007
          • 597

eli kulağındaymış

nedir bu nedir bu derken piyasada iyice eli kulağında demeye başladı işte

malum rakip derecelendirme kuruluşu olunca haberi yaymak istemiş olabilirler

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Başkanı Ökmen: Türkiye'nin not artışı ile ilgili "eli kulağında" tabirini kullanabilirim AAFinans
          Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• thebaboli
            Sistemli Borsacı
            • 06 Temmuz 2012
            • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

bazı formasyonlar zordur ve baya bir zaman alır.günlük ve haftalıkta elmas vardı.şu an onu kırmakla meşguluz.hedef makinada.heryer artık hedeftir.belkide buralar bile hedeftir.bunu pala ve pozda batanlar belirleyecektir.internete elmas formasyonu yazarsanız geniş açıklama bulursunuz.hayırlı cumalar.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

Xu100
                92 görmeden kısa açmayın
                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• thebaboli
                  Sistemli Borsacı
                  • 06 Temmuz 2012
                  • 843

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bazı formasyonlar zordur ve baya bir zaman alır.günlük ve haftalıkta elmas vardı.şu an onu kırmakla meşguluz.hedef makinada.heryer artık hedeftir.belkide buralar bile hedeftir.bunu pala ve pozda batanlar belirleyecektir.internete elmas formasyonu yazarsanız geniş açıklama bulursunuz.hayırlı cumalar.
                  Abi ben gibi zır cahil birine bu grafın ne manaya geldiğini ve burdan ne çıkarmamız gerektiğini anlatabilir misin?
                  I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                  Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Abi ben gibi zır cahil birine bu grafın ne manaya geldiğini ve burdan ne çıkarmamız gerektiğini anlatabilir misin?
                    baboli gıraf açık ve net zaten.pirizma üçgen,baklava dilimi yada elmas de ne dersen de kırılma yönüne sert gider.bazaen 5 dakka ve 60 dakkadada görülür.şu an ana hedefi geçemedi.1.14 ilerledi.çemberlede formasyonu anlaşılsın diye çizdim.şu an geçilmesi gereken üst bant ve değen çember direnci.geçilmediği sürecede aşağıya risk oluşturur.bu tür zigzag formasyonlar genelde ew sel yapıda 4 cü dalga içinde ve 5 dalga başlama aşamasında görülür.yani bütün formasyonlar son dalgalarda oluşur.kolay gelsin.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• okut_val
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2009
                      • 1325

3/4 şortum ortalama 109.000 maliyet..
                      109.000 e geldiğinde bir partiyi kapatıcam
                      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

bak nassı düşüyor toplar emme tırnan gideceğim garanti,sadece sabır,her türlü ......
                        hızlı çıkan hızlı iner,çoğu kaat 50bin endekste hatta daha aşağıda,porsa istanbul dolandırıcılığın tek adresi
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

Voba çakmıslar hehe
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Voba çakmıslar hehe
                            çırak sende supota çakmışsındır umarım.

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

hoytttt
                              işler bitti şimdilik
                              braz buraya yoğunlaşam

Yorum

• butsu
                                Aktif
                                • 16 Haziran 2009
                                • 257

işsizlik 7,5 çıktı, çıkardılar da denebilir, parasal genişlemenin sonu ,
                                sabah da hikayeden bir haber vardı, abd Qe4 ü açıklayacak diye, ..sizler, her taraf kirli haberle kaynıyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information