mekanik tetikleme var.... en üst boyu vobda 122 ve 125 bin....soluklanma 112 bin...teminat bulundurun....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tecrübeliyiz abi, öğrendik artık (tek musibette) 130'a gitsin pz..nk, mevziyi terketmeden durabilirim, rahatım.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermekanik tetikleme var.... en üst boyu vobda 122 ve 125 bin....soluklanma 112 bin...teminat bulundurun....
bu bir kan davası, inancını teslim etmeme savaşı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz butonların çift tıklama ile çalışması vbulletin forumun kendi özelliklerindendir. Normalde 15 sn. içinde, mesaj yazılıp cevapla butonuna iki defa basılması halinde mesajın tekrar gönderilmemesi gerekiyor. Ya söylediğiniz durumlarda bu süreli koruma sistemi işlevsiz kalıyor ya da çift mesaj gönderimlerinde 15 sn. geçtiği halde tekrar cevapla butonuna basılıyor.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn stockbroker,
mesajların sağ alt köşesideki "alıntı yaparak cevapla", "düzenle" gibi butonlar çift tıklayarak çalışmakta bende. eminim birçok kişide de öyledir.
Cevap yazdıktan sonra ilk tıkta, fare imleci beklemeye alınca, mesaj gitmedi diye ikinci kere tıklıyorum... sağ alt köşedeki butonlar gibi çalıştığını düşünerek..
böylece bazen bir mesaj oluşuyor, bazen iki..
Bendeki durum bu..
Yorum
-
eli kulağındaymış
nedir bu nedir bu derken piyasada iyice eli kulağında demeye başladı işte
malum rakip derecelendirme kuruluşu olunca haberi yaymak istemiş olabilirler
Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Başkanı Ökmen: Türkiye'nin not artışı ile ilgili "eli kulağında" tabirini kullanabilirim AAFinansEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
bazı formasyonlar zordur ve baya bir zaman alır.günlük ve haftalıkta elmas vardı.şu an onu kırmakla meşguluz.hedef makinada.heryer artık hedeftir.belkide buralar bile hedeftir.bunu pala ve pozda batanlar belirleyecektir.internete elmas formasyonu yazarsanız geniş açıklama bulursunuz.hayırlı cumalar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Abi ben gibi zır cahil birine bu grafın ne manaya geldiğini ve burdan ne çıkarmamız gerektiğini anlatabilir misin?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbazı formasyonlar zordur ve baya bir zaman alır.günlük ve haftalıkta elmas vardı.şu an onu kırmakla meşguluz.hedef makinada.heryer artık hedeftir.belkide buralar bile hedeftir.bunu pala ve pozda batanlar belirleyecektir.internete elmas formasyonu yazarsanız geniş açıklama bulursunuz.hayırlı cumalar.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
baboli gıraf açık ve net zaten.pirizma üçgen,baklava dilimi yada elmas de ne dersen de kırılma yönüne sert gider.bazaen 5 dakka ve 60 dakkadada görülür.şu an ana hedefi geçemedi.1.14 ilerledi.çemberlede formasyonu anlaşılsın diye çizdim.şu an geçilmesi gereken üst bant ve değen çember direnci.geçilmediği sürecede aşağıya risk oluşturur.bu tür zigzag formasyonlar genelde ew sel yapıda 4 cü dalga içinde ve 5 dalga başlama aşamasında görülür.yani bütün formasyonlar son dalgalarda oluşur.kolay gelsin.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi ben gibi zır cahil birine bu grafın ne manaya geldiğini ve burdan ne çıkarmamız gerektiğini anlatabilir misin?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bak nassı düşüyor toplar emme tırnan gideceğim garanti,sadece sabır,her türlü ......
hızlı çıkan hızlı iner,çoğu kaat 50bin endekste hatta daha aşağıda,porsa istanbul dolandırıcılığın tek adresioh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
çırak sende supota çakmışsındır umarım.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVoba çakmıslar heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum