Egeli abi, lönk haz vade mi? nisan vade mi?
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
tüm işlemlerim haz vadeharitacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgeli abi, lönk haz vade mi? nisan vade mi?
bu işlemim yanlış oldu hanım acele ettiriyo telde 104 gibi kapatıp bidaa altı beklemek daha uygun
bidaha vercek namıssız daha bitirmedi
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103900 lönk
garı öldürcek böyün yaw bi kalkamadık başından

Yorum
-
vix0300613caglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternisan vade için x30yvade yazdığımız yere haziran vade için ne yazmamız lazım? Ben anlık ekranda göremiyorum."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Tarihi zirvelerinde meşhur Dow'un 300-400 puanlık obo'sunun son omzu) sağ omzu
çalışırsa long live short, kalan vakitlerde lehimize olur..
Yoksa zor iş kafalar karışır..
mehmetkırsoy grafiği eşliğinde manzara tamamlarız..
Bizim bugünkü anlamsız jackpot kırmızımız da farklı bir anlam daha kazanır..)
Yoksa Bist yeniden açılış günü gibi biraz anlaşılmaz kalır.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercumadan kalan 104 mallı lönkler 104900 filettto

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm işlemlerim haz vade
bu işlemim yanlış oldu hanım acele ettiriyo telde 104 gibi kapatıp bidaa altı beklemek daha uygun
bidaha vercek namıssız daha bitirmedi
pazar işi pahalıya geldi....
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
pegamızıda arzettik emme oda fostikmi ne.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-

Kısmetse yarın arkamıza yaslanabileceğimiz bir düşüş bekliyorum. 105 üstü olumsuza dönen senaryom 106 üzeri kendini imha eder
Cümleten iyi akşamlarI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum