Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dostum arza talep nasıl, küçüklerden mi büyüklerden mi geliyor talep? Benim incelememe göre 10 tl bile etmez o kağıt, gerçekten alan var mı 17-20 aralığından?
Talep yapan var yine güzel reklam yapmışlar küçükler daha istekli bilirsin küçük parası olanların hayalleri büyük.. Bana soranlara boşver diyorum ama talep isteyenlerede giriyoruz. Zaten borsayı iyi bilen bulaşmıyor bile bu işlere. Zaten malı yabancıya iskontolu veriyorlar sonra borsa da işlem başladımı yabancılar yapıyor asıl halka arzı hemde güzel paralar kazanarak.. Sistem hiçbir zaman değişmez
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Gün sonu baktım piyasalara şöyle güzel para vermiş şorta inananlara.. Ama böyle piyasada fazla çarpılmadan kaçmak bile kar.. Yarın bakıcam bugün ki gibi yoğun olmazsam izleyebilirsem aşağılardan long olabilirim. Daha işimiz bitmedi notumuz artıcak yatırım yapılabilir ülke olucaz..99.000 ler kolay kırılmaz gibi. İyi akşamlar
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
101650 den lönk geceye
zabanan 102200-500 e kapanırım gibi
hemşom pala seni sever,bi güzellik yapar herhalde.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
heryere yazıyorum halka ırzlara bulaşmayın deyüü,sadece ziraatin arzına katılırım,okut müşterilerine de söylüyorsundur umarım borsada nasıl dolandırıcılık yapıldığını,ama bu sefer de hepsi kaçar
cortta var mı bana meydan okuyanpalaya kafa tuttum kara geçtim,işi öğrendik neyse sıkıntı çektik emmme
tek avlandığım yer 92lerden 109 çıkışı oldu,4000 yedik o kadeerrrrr
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Gün sonu baktım piyasalara şöyle güzel para vermiş şorta inananlara.. Ama böyle piyasada fazla çarpılmadan kaçmak bile kar.. Yarın bakıcam bugün ki gibi yoğun olmazsam izleyebilirsem aşağılardan long olabilirim. Daha işimiz bitmedi notumuz artıcak yatırım yapılabilir ülke olucaz..99.000 ler kolay kırılmaz gibi. İyi akşamlar
Okut 99 çok dillendi. Eksper abi de demişti galiba.
Sorum ikinize de neden 99 önemli? Grafik üstünde gösterebilirseniz çok daha iyi olur.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum