Ben çemberli taştayım elimizde bol miktarda çeyrek yarım tam vardır üflemeden satarız ciddi diyom semt kuyumcularından oyle ıtlik yapan varsa sittir çekin almayın
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen çemberli taştayım elimizde bol miktarda çeyrek yarım tam vardır üflemeden satarız ciddi diyom semt kuyumcularından oyle ıtlik yapan varsa sittir çekin almayın
lazım olduğunda gelip senden alalım...paramız sana nasip olsun.... bir de çayınızı içeriz.....

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
ula çırak nerdesin günlerdir görüşemedik.bu arada sabahtan beri kullandığım 3 siteden ikisine girmek ciddi zoraldı.bi engel var ama ne.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen çemberli taştayım elimizde bol miktarda çeyrek yarım tam vardır üflemeden satarız ciddi diyom semt kuyumcularından oyle ıtlik yapan varsa sittir çekin almayınŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Senin devirdigin mali paradigma ile beraber biz aldık şimdilik...kısmet...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 1 haftadır atılan barlardan bi nane anlamadım dün spotta ne varsa devirdim
Yorum
-
Ortada bir numara yok daha...105 önemli...üstünde rahatlariz...haritacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi, para akmaya başladı.
Yorum
-
aga avatarın çok bedbaht duruyor beee,sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana egeliyi getirin...
görünce içim daralıyor valla, bir restorasyon iyi gider diye düşünüyorum naçizhane.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
biri he dese 104,500 den basacaktım kısayı, içim el vermedi.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraga avatarın çok bedbaht duruyor beee,
görünce içim daralıyor valla, bir restorasyon iyi gider diye düşünüyorum naçizhane.
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
vatana millete hayırlı olsun.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraga avatarın çok bedbaht duruyor beee,
görünce içim daralıyor valla, bir restorasyon iyi gider diye düşünüyorum naçizhane.
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
Yorum