pazartesi elim tetikte olacak....bu gercekleşir ise long diyen adamı odunla kovalamak lazım...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Üstad ne olursa olsun biz seni hep burada görmek istiyoruz. Gitmene izin yokeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....
Buna kimsenin izin vereceğini sanmıyorum... İyi tatiller.
Yorum
-
olurmu öyle şey....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
ne gündü be ya,
iş ten güçten nefes alamadım, bir ara girdim eksperim long demiş, 100.500'e long yazıldım, dedim gelir gelir, gelmesse 10 bin pointte yokum,
hesabıma bakmadım ama vermişlerdir mutlaka.
eksper abim, gidersen hakkımı helal etmem,
bunu demendeki sebep insanları yanlış yönlendiriyorum korkusu ise , senle aynı mevzide yanlış yönde bile olsa cenk etmek benim için bir onurdur,
he diyorsan çok ünlü olduk, makine benle birlikte olanların terazide ağır bastığını görüp, ifler elseler çalıştırıyor bende terso kalıyorum
yada
özel sebeplerim var hakkım dibine kadar helaldir, sende helal et.
saygılar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Eksper Usta niye gidiyorsun ki?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....
1) 99500 gerçekten önemli bir noktadır. Dow 14444 altına inmedikçe 99500ün tutma ihtimali %50 nin üstündedir.
2) 99500 tutmazsa stop olacağını baştan söylemişsin. Seninle birlikte hareket edenler de bunu baştan kabul etmiş ve pozisyona girmişler.
3) KKore meselesi çözülürse + Çarşamba akşamı Fed açıklaması kötü olmazsa 112000 gidilemeyecek bir hedef değil. 2 haftada varılır oraya, amaç mal dağıtımı zaten. Normalde kaldırıp kaldırıp vermeleri lazım ama yabancılardan biri çok abandı, kaldıramıyorlar şimdilik. Satış kesilirse mal almadan fiktif işlemlerle roketleriz.
Yorum
-

boLinger tutarmı
atmasyon tahmin sivri dip olursa pazartesi yukardan açıp dimdik çıkması lazım
Yorum
-
Dünkü mesajımda belirttim bence 4 için düşüyoruz. Bilmiyorum cycleı nasıl hesapladınız ama 5. dalgayı nasıl saydınız merak ediyorum.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPortföyün bir kısmına kesinlikle dokunmayacağım diyeceksin. Şu an tüm borsalarda büyük Cler bitti/ bitmek üzere. Çoğu kişi Cyi 5 dalga saymak için bu düşüşe 3den sonraki 4 gibi bakacak ve 5 yükselişi bekleyecekler ama bence yükselişler hep güdük kalacak.
10 kontrat shortu olan 2 yılda 80000 kayme kazanır bence. Yılda 40000 net, çoğu kişi günde 12 saat çalışıp kazanamıyor bu parayı bu ülkede.
Bence belirttiğiniz rakamlar çok afaki. Gün gelince görürüz ama nasıl hesapladınız merak ettim.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
sitiyi çevrelemişler kıvranıyor skenderin işi zorsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröbür köyde 7 düvel short olmuş..
tam tepik havası
Yorum
-
2008 düşüşünü büyük W olarak düşün. 2009dan itibaren düşüşün düzeltmesini yapıyoruz. Dünya ekenomilerinde yapısal bir düzelme var mı? Bence yok. Türkiye de dahil buna. Düzelme falan yok. Borcumuz artıyor + yatırım yapmıyoruz + borç aldığımız parayı betona gömüyoruz. Bu X düzeltmesi bitti diyorum ben. Çoğu kişi de diyor ki henüz bitmedi bir yukarı dalga daha var. Ben de diyorum ki aşağı Y başladı 3-5 gün önce.
Bu Ynin içinde mutlaka tepkiler olacak. Hatta tepeyi bile geçebiliriz uygun ortam olursa. Ama 5-10 yıldır blok halde dokunulmadan tutulan yabancı pozisyonları satılmaya başlandı. Artık büyük satış başladı. Bundan sonra yükselsek de Ağalarımız daha çok satsın diye yükseleceğiz.
Ynin hedefi W nun çok daha altı olacak bence, imkb30 çok rahat 20yi görür. Hatta Y nin sonunda borsa ve forex felsefi olarak sorgulanıp tamamen kaldırılma ihtimali çok yüksek. Çünkü, insanlığa bir faydası yok, boşa zaman harcıyoruz...
Yahudilerin kurmaya çalıştığı tek dünya devletinde tek para birimi olacak ve insanlar boş işlerle uğraşmayacak, herkes topluma faydalı bir iş yapacak. Bu devletin kurulamayacağına inanıyorum ben. Onlar tüm hazırlıkları yapacak ama müslümanlar bir şekilde galip gelecek. Onların kurmaya çalıştığı sistemi daha da iyileştirip müslümanlar devam ettirecek. Bu yeni sistemde orta/uzun vade yatırım olacak ama günlük trading tamamen bitecek...
Yorum

Yorum