TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

pazartesi elim tetikte olacak....bu gercekleşir ise long diyen adamı odunla kovalamak lazım...

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

pazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....

Yorum

• ainos
        Aktif
        • 27 Temmuz 2011
        • 323

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        pazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....
        Üstad ne olursa olsun biz seni hep burada görmek istiyoruz. Gitmene izin yok
        Buna kimsenin izin vereceğini sanmıyorum... İyi tatiller.

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

Eksper hocam.. son mesaj için teşekkür veya beğene basmıyorum.. çünkü beğenmedim..

Hatta az daha yönetime şikayet butonuna basacaktım..

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

olurmu öyle şey....
            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3010

ne gündü be ya,

iş ten güçten nefes alamadım, bir ara girdim eksperim long demiş, 100.500'e long yazıldım, dedim gelir gelir, gelmesse 10 bin pointte yokum,
                hesabıma bakmadım ama vermişlerdir mutlaka.

eksper abim, gidersen hakkımı helal etmem,
                bunu demendeki sebep insanları yanlış yönlendiriyorum korkusu ise , senle aynı mevzide yanlış yönde bile olsa cenk etmek benim için bir onurdur,

he diyorsan çok ünlü olduk, makine benle birlikte olanların terazide ağır bastığını görüp, ifler elseler çalıştırıyor bende terso kalıyorum
                yada
                özel sebeplerim var hakkım dibine kadar helaldir, sende helal et.
                saygılar.
                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

hoyttt
                  üleyn eyiki bigün işimiz çıktı bakamadık
                  hoş baksakta 100600den longu vururdum ya ptesi vurem gari

Yorum

• chaotic
                    Yasaklı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 713

Eksper Usta niye gidiyorsun ki?

1) 99500 gerçekten önemli bir noktadır. Dow 14444 altına inmedikçe 99500ün tutma ihtimali %50 nin üstündedir.

2) 99500 tutmazsa stop olacağını baştan söylemişsin. Seninle birlikte hareket edenler de bunu baştan kabul etmiş ve pozisyona girmişler.

3) KKore meselesi çözülürse + Çarşamba akşamı Fed açıklaması kötü olmazsa 112000 gidilemeyecek bir hedef değil. 2 haftada varılır oraya, amaç mal dağıtımı zaten. Normalde kaldırıp kaldırıp vermeleri lazım ama yabancılardan biri çok abandı, kaldıramıyorlar şimdilik. Satış kesilirse mal almadan fiktif işlemlerle roketleriz.

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

99555 yeşil çızık eksper üstadın didiği yer

Yorum

• mehmetkirsoy
                        Kıdemli
                        • 03 Ocak 2013
                        • 3325

boLinger tutarmı

atmasyon tahmin sivri dip olursa pazartesi yukardan açıp dimdik çıkması lazım

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Portföyün bir kısmına kesinlikle dokunmayacağım diyeceksin. Şu an tüm borsalarda büyük Cler bitti/ bitmek üzere. Çoğu kişi Cyi 5 dalga saymak için bu düşüşe 3den sonraki 4 gibi bakacak ve 5 yükselişi bekleyecekler ama bence yükselişler hep güdük kalacak.

10 kontrat shortu olan 2 yılda 80000 kayme kazanır bence. Yılda 40000 net, çoğu kişi günde 12 saat çalışıp kazanamıyor bu parayı bu ülkede.
                          Dünkü mesajımda belirttim bence 4 için düşüyoruz. Bilmiyorum cycleı nasıl hesapladınız ama 5. dalgayı nasıl saydınız merak ediyorum.

Bence belirttiğiniz rakamlar çok afaki. Gün gelince görürüz ama nasıl hesapladınız merak ettim.
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

öbür köyde 7 düvel short olmuş..
                            tam tepik havası
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              öbür köyde 7 düvel short olmuş..
                              tam tepik havası
                              sitiyi çevrelemişler kıvranıyor skenderin işi zor

Yorum

• chaotic
                                Yasaklı
                                • 26 Mayıs 2009
                                • 713

2008 düşüşünü büyük W olarak düşün. 2009dan itibaren düşüşün düzeltmesini yapıyoruz. Dünya ekenomilerinde yapısal bir düzelme var mı? Bence yok. Türkiye de dahil buna. Düzelme falan yok. Borcumuz artıyor + yatırım yapmıyoruz + borç aldığımız parayı betona gömüyoruz. Bu X düzeltmesi bitti diyorum ben. Çoğu kişi de diyor ki henüz bitmedi bir yukarı dalga daha var. Ben de diyorum ki aşağı Y başladı 3-5 gün önce.

Bu Ynin içinde mutlaka tepkiler olacak. Hatta tepeyi bile geçebiliriz uygun ortam olursa. Ama 5-10 yıldır blok halde dokunulmadan tutulan yabancı pozisyonları satılmaya başlandı. Artık büyük satış başladı. Bundan sonra yükselsek de Ağalarımız daha çok satsın diye yükseleceğiz.

Ynin hedefi W nun çok daha altı olacak bence, imkb30 çok rahat 20yi görür. Hatta Y nin sonunda borsa ve forex felsefi olarak sorgulanıp tamamen kaldırılma ihtimali çok yüksek. Çünkü, insanlığa bir faydası yok, boşa zaman harcıyoruz...

Yahudilerin kurmaya çalıştığı tek dünya devletinde tek para birimi olacak ve insanlar boş işlerle uğraşmayacak, herkes topluma faydalı bir iş yapacak. Bu devletin kurulamayacağına inanıyorum ben. Onlar tüm hazırlıkları yapacak ama müslümanlar bir şekilde galip gelecek. Onların kurmaya çalıştığı sistemi daha da iyileştirip müslümanlar devam ettirecek. Bu yeni sistemde orta/uzun vade yatırım olacak ama günlük trading tamamen bitecek...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information