Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
anayasa mahkemesi ile hükümet anlaşamadı. ortada bir açık var. nasıl ödeneceği belli olmayan bir para var. euro zone'da oldukları için para basıp deval yapıp ödeyemiyorlar. twitini buraya yapıştırdığım kişi başka yol kalmadığı için bu yola başvuracaklarını düşünüyor. aşağıdaki linkde zaten konu ile ilgili haber mevcut.
1.Babo abiii eline koluna sağlık,eyvallah
2.Eksper ağam niye his yaptın anlamadım,değme dansöze taş çıkartan pala ile kapışmak kolay deel,pega dayım da bele yapardı sonra yazardı genelde
3.Çity 103-104 maliyetli biriktirdiği lönkleri naapcak?10 bin 10bin alırken 102 nin üstünden maliyetlenmedi mi?haşırt diye düşmeye devam ederse pala keyfi bilir,98 den de lönk açarım,95 den de farketmez
4,chaotic kardeş felaket senaryoları yazıp duruyorsun,ben de azılı cortçuyum ama bu sefer lönke döndüm,
kamar usta çöküş bekleyenlerin geçen sefer ocağına incir aacı dikilecek demişti,bildi,bu sefer de çınar ağacı dikilecekmiş,dime di me kamar yanılmaz
sen 2008 de forumlari takip etmiyordun muhtemelen
kamar 2008 krizinde sermayeyi kediye yukledi hep yukselecek dersen boga trendinde tutturursun.
anayasa mahkemesi ile hükümet anlaşamadı. ortada bir açık var. nasıl ödeneceği belli olmayan bir para var. euro zone'da oldukları için para basıp deval yapıp ödeyemiyorlar. twitini buraya yapıştırdığım kişi başka yol kalmadığı için bu yola başvuracaklarını düşünüyor. aşağıdaki linkde zaten konu ile ilgili haber mevcut.
Araştırmaya devam ettim ve bu twitin şahsın kendi fikri olmadığını, WSJ'den alıntılandığını buldum.
Yarın ben de dahil olmak üzere, hepimiz yükseliş bekliyoruz. Düşersek yabancının neden sattığını öğrenmiş olduk en azından. Sonuçta Wall Street Journal çok önemli adamlar için.
sen 2008 de forumlari takip etmiyordun muhtemelen
kamar 2008 krizinde sermayeyi kediye yukledi hep yukselecek dersen boga trendinde tutturursun.
Ben 2008 de forumları takip etmiyordum bilmiyorum ama şort olanların ocağına incir ağacı dikilecek sözünden sonra 2 dostumun gerçekten de ocağına incir ağacı dikildi.
Elbette herkes yanılabilir ama Kamar çok kişiye çok kazandırdı son dönemde.
Babo abi altın vuruşu bitirmiş. Bu bana çok ilginç geldi. Bence düşüş olacak sonra testereli bir süreç yaşanacak ama bu zirve burda kalmayacak. Yenisi yapılacak.
Daha önce de dedim kişisel hayallerimdir. Ustalara saygı duymak lazım neticede.
Herkese mutlu haftalar.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
HADİ FURUŞKAN AHALİ SON 1 SAAT ALALIM BİRER HİSSE TAHMİNİ
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum