kim iker yalova kaymakamını.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
101300 lere geleceğinide görmüştüm
satışlar devam etmezse bu geliş 15 ve 30 lukta alt çizgiye dokunma amaçlı teknik bir gelişti diyeceğim
101600 oldu bu rakamTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101750 üstüne atabilirsek en küçük periyotta düşüş bandını yırtmış olacağız
Yorum
-
Portföyün bir kısmına kesinlikle dokunmayacağım diyeceksin. Şu an tüm borsalarda büyük Cler bitti/ bitmek üzere. Çoğu kişi Cyi 5 dalga saymak için bu düşüşe 3den sonraki 4 gibi bakacak ve 5 yükselişi bekleyecekler ama bence yükselişler hep güdük kalacak.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHırs mı yapsak chaotic ? )
Shortları nası tutcaz oralara kadar mesela zor iş finans piyasalar sektörü doğru dersin yinede
10 kontrat shortu olan 2 yılda 80000 kayme kazanır bence. Yılda 40000 net, çoğu kişi günde 12 saat çalışıp kazanamıyor bu parayı bu ülkede.
Yorum
-
-
dünkü sert satışın ardından toparlanma zaman alabilir,şayet up tirend başlayacaksa.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
PKKyı Barzani'ye ordu mu yapıyorlar?
Yorum
-
-
bizim başımızdan defolsunlarda hangi cehenneme giderse gitsinler kansızlarchaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fakat önemli olan mesele bu şerrefsizlerin gitmesi karşılığında AĞA nın verecekleri
vatanın anasını bellemese bari
mübarek cuma günü, AĞA bunları veremeden ALLAH onun belasını verse desem dua yerine geçermi ki ?
Yorum
Yorum