Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sata geçmezki bu namıssız kolaynan
1 lik bolinger dışında
eski zamanlarda 1 lik bolinger üst çizgisi dışından tekrar içine giriyor diye 50 kere şortladım, hepsinde de anında tekrar üstüne çıkarıp 40-50... 300-500 pips yukarı sürüp birsürü zarar ettirdiler
sütten ağzım yandığı için aynı hareketlerde bugün şortlamıyorum, longu tutuyorum
bu seferde aşağı aşağı basıyor, bügünmü aklınız başınıza geldi
eski zamanlarda 1 lik bolinger üst çizgisi dışından tekrar içine giriyor diye 50 kere şortladım, hepsinde de anında tekrar üstüne çıkarıp 40-50... 300-500 pips yukarı sürüp birsürü zarar ettirdiler
gördünmü sayın thebaboli
2825--2850 ye 25 pips aldı 5 dakika içinde, bu 25 pipsi sokacaktı bize
neyse gel 54 yakman lazım, 53 ten flatleyeyim bende longları
itekle itekle adi namussuz
dax dow yıkılırken nereye kadar gidebileceksen
1,2848 reverse şort
borsalara bakıp açtık yoksa kendinde satta bi periyot yok
bu pozu sokar bi tarafımıza ama
2854 ü de yaktı zorla bu arada
Akil adamların tiyatrocu, filmci olmaları da tesadüf değil yani, iyi bir oyun sergilemeleri lazım...
zamanında futbolcuya verenide var
listedeki eksik bülent ersoy ve seyhan soylu hanımlar
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum