Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Birkaç gündür dünya, Rumlar'ın bankalarındaki hesaplara getirdiği yüzde 40 vergiyi konuşuyor!
Peki bu ne anlama geliyor?
Merkel, kısa bir süre 200 işadamıyla Türkiye'ye geldi. O ziyaret aslında kendi elleriyle kurdukları AB'nin çökeceğinin işaretiydi! Bir papazın kızı olan MERKEL de Vatikan gibi değişimi görmüş ve rotayı buraya çevirmişti! Almanya, Ortadoğu ve Afrika'ya açılmak için kesinlikle Türkiye ile anlaşmak zorundaydı! Bu adımı attıkları anda gurbetçilerimizin evleri tekrar alev almaya başladı! Merkel'e, Ankara'yı ikna etmek yetmiyor aynı zamanda doğalgazda mahkum oldukları Moskova'yı da yanlarına almaları gerekiyordu! Gorbaçov ile Rusya yenilenirken YAHUDİ OLUP, Yahudi baronlarla işbirliği yapan oligarklar 200 milyar doları kaçırıp verginin olmadığı Rum bankalarına yatırdı!
Kremlin, kaçan paranın kendi parası olduğunu biliyordu.
Ve Ortadoğu'daki denklemde yer almak isteyen Merkel'e "İşte sana bir fırsat, bu oligarkların Rum bankalarındaki paralarını erit!" dedi… Merkel'in çıplak fotoğraflarının yayınlanmasına neden olan operasyon buydu! Almanlar, Türkiye ve Rusya'ya yanaştığı için PARANIN sahibi YAHUDİ BARONLARIN gazabına uğruyordu!
Belki de ortaya çıkan fotoğraflar daha doğrusu üç genç kızın çıplak siyah beyaz bir karesi tarihin en pahalı fotoğrafıydı!
Çünkü bankalarda eriyen paranın yüz milyar dolar olduğu iddia edildi!
Düşünün bölgeye inmek için kesilen ilk biletin fiyatı 100 milyar dolar!
Dile kolay!
İçeride hala nasıl bir ülkenin üzerinde oturduğumuzu anlamayanlar var!
Nasıl anlatsak bilemiyorum ki!
Umarım kenetlenmek için geç kalmayız!
Güzel analiz fakat, ne kadar büyük ülke olursak olalım, borsamız düşecek çünkü önümüzdeki dönem şirketlerin karları düşecek hatta zarar etmeye başlayacaklar.
BREAKING: N. Korea army says it has final approval for nuclear attack on US!!! TWO NORTH KOREAN SUBMARINES HAVE GONE MISSING!!!
2 kuzey kore denizaltısı kayıp imiş, kuzey kore savaşın başlaması için gereken koşulların oluştuğunu söylüyormuş. Bugün saldırı bekleniyor. Bu bilgi bizim basında var mı? Türkiye şöyle büyük böyle büyük. Bence de Türkiye büyük hatta Dünyanın en önemli ülkesi, bunu atmıyorum inanarak söylüyorum. Ama savaş olursa insanlar kredi kullanmaz, gereksiz harcama yapmaz. ekonomi küçülür, bankalar ve şirketler zarar açıklamay başlar. Borsa düşer. Tepki beklersin bir türlü gelmez.
Yaklaşık 2 haftadır hem burda hem kendi topiğimde beklenen savaş ile ilgili bilgiler vermeye çalışıyorum. Notumuzun artırılması, israilin özür dilemesi, kürt açılımı gibi şeyler büyük savaş öncesi halkın gözünü boyamak içindir. Bu savaşa büyüklerin hepsi müdahil olacak. Bir şekilde ucundan kıyısından biz de bulaşmak zorunda kalabiliriz. İnşallah bulaşmayız, bulaşmasak bile önümüzdeki 3 yıl içinde imkb100 endeksinden 1 sıfır atılmasını bekliyorum yani 10da birine düşecek endeks. Büyük bir kriz yaşamamıza falan gerek yok. Şirketler kar etmeyecek, borsa düşecek, bu kadar basit.
Bu K.Kore olayı komediden öte birşey.
Ben savaş olacağını sanmam, en kötü birbirlerine bir iki füze sallarlar hepsi bu kadar olur.
Bu işin en matrak tarafı Abd'ye füze göndereceğim demesi.
Ha belki arkasında güvendiği Çin veya Rusya vardır, o yüzden böyle koftiden kabadayı rolüne giriyor.
Eğer öyle birşey varsa bile sonu, Timurun karşısına çıkan bizim hocanın durumuna düşmesi çok olası.
Benim asıl düşüncem K.Kore; Kospi'de yüklü miktarda "short" pozisyon açtı, o yüzden böyle dayılanıyor.
İkinci düşüncem ise bu kapalı ekonomiden kurtulup kendisini demokrasi haramisi ABD'nin kucağına atmak istiyor.
Kuzey Koreyi Amerika ciddi şekilde kışkırtıyor, durup dururken K.Kore tehdit savurmuyor. Planlar Obamanın 3 günlük İsrail gezisinde yapıldı. Amerika savaş istiyor. Hem de dünya savaşı.
Kuzey Koreyi Amerika ciddi şekilde kışkırtıyor, durup dururken K.Kore tehdit savurmuyor. Planlar Obamanın 3 günlük İsrail gezisinde yapıldı. Amerika savaş istiyor. Hem de dünya savaşı.
Onun zamanı olduğunu düşünüyorum. Ama şöyle bir gerçek var onu kabul etmeliyiz. Amerika savaşla beslenen bir güç, başat güç olmasınıda ordusuna borçu.
Şayet öyle bir ordunuz varsa savaşla beslemek zorundasınız.
Zaten doları değerli kılan tek şeyde ABD ordusudur.
Hiçbir başat güç ilelebet hakimiyet kurmayacağı düşünülürse, bu değişim sırasında dediğiniz olabilir.
Şimdilik lokal müdahale ve savaşlar yeterli...Sonu geldiğinde daha da hırçınlaşması mümkün.
Yorum