TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetkirsoy
    Kıdemli
    • 03 Ocak 2013
    • 3325

yeşil kırılırsa 104.500 var ikili dip diye bi tepki ayağı ? ki yeşil hiç kırılmamış... böyle dip olmaz gibi palaya fırsat.. mantıklı sağol baboli güzel grafik

yani yeşil kırılırsa 100.500 den çıkan trend 106.000 bitip düzeltme .. pehh

trend 5500 puan

%23.6 sı 1300 pian
    %38 2100 pian
    %50 2750 pian
    %61.8 3400 pian

yeşil kırılırsa.. 106 dan geri geliş hangi ölçekte olduğu endeksin gidişatı için kilit konumda.. ne kadarını geri alır tümünü ve fazlasını geri alırsa daha büyük ölçekte düzeltme beklenir diğer trend bitmiş olabilir...

Yorum

• TÜRKOĞLU
      Yasaklı
      • 04 Mart 2013
      • 230

TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ama hata bizde, 1lik yeşil yakıp ala geçtiğinde longlamak lazımdı kaçırdık şerrefsizi
      sata geçen bi periyot bekleyelim bari şort açmak için
      sata geçmezki bu namıssız kolaynan
      1 lik bolinger dışında
      dün kendi kendime söz vermiştim 15 lik te teyitli hamle gelince yapacağım diye
      ahanda 15 lik al verdi, uyacağım mecburen
      1.2828 long bakalım (2790 küsürlerden açıyorduk şu longu azına tüküreyim )

1.2835 te 240 lığın çizgisi varmış, onu teste gelmiş, ya dokunup tekrar aşağı yönelmeye, yada yıkıp geçmeye geldi bi izleyelim bakalım

Yorum

• chaotic
        Yasaklı
        • 26 Mayıs 2009
        • 713

Korede işler ciddileşiyor, bizim basında hiç haber yok.

Amerikan borsaları artıyor. Neden artıyor? Silah üretecekler, ve de sağlık sektöründe ciddi artışlar var. Askerler mi yaralanacak, yoksa halk toplu olarak birşeylere mi maruz kalacak? Sağlık sektörü neden artıyor? Biz uzaktan bakınca dow artıyor, biz de artalım diyoruz ama ekonomik aktivitenin göstergesi olan transportation index ekside. Evet durumlar böyle. Bizim PALAya helal olsun, siyahı beyaz, beyazı siyah gösterebiliyor.

Bizde bu haftayı böyle sıkışık götürebilirlerse, haftaya terkedilmiş ada formasyonu ile uyanabiliriz. Pazartesi sabahı, direkt not öncesi seviyeden başlarsak, 8 günde mallananlar stop da yapamamış olur. Malın bir bölümü güvenli bir şekilde kitlenmiş olur. PALA daha aşağılarda istediği gibi at koşturur.

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

ağalar kolay gele....EGELİ.....hödüge cevirdin lem adamı....helal olsun....son zamanların büyük trederi sensin...üstüne bir tene adam göremiyorum....41 KERE MAŞALLAH....

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

thebaboli kırıldımı yeşil ? bende kırıldı gibi

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

tredenin kralını yaptın,kralını....tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim....

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

104.700 çıkıyodu ilk düzeltme.. 104.800 den tepki başladı vay arkadaş.. yani 106-104.800= 1200 puanın düzetlmesi 105.250 olabilir 105.550 bile mümkündür pehhhhhhhhh

Yorum

• chaotic
                  Yasaklı
                  • 26 Mayıs 2009
                  • 713

Yorum

• chaotic
                    Yasaklı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 713

Defense ministry considers military options for workers at Kaesong industrial zone
                    By Kim Eun-jung
                    SEOUL, April 3 (Yonhap) -- Seoul's defense chief said Wednesday the military is considering all available options, including possible military action, to ensure the safety of the hundreds of South Koreans who remain in the North's border town of Kaesong after the communist state cut off access to a joint industrial complex there.

Early Wednesday, Pyongyang banned South Korean workers from entering the inter-Korean industrial park in Kaesong, only allowing South Koreans currently staying in the border town to return home.

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

suriye liderinin öldürüldüğü duyumunu aldım....bunun da bilincli olarak iran güclerine mal edileceğini... aklayacaklar iranı....bir süre sonra acıklanmasını bekliyorum... dedigim gibi bu bilgi şu anda tamamen duyumdan ibaret...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

hemşerimin yaptığı başarılı treydinden dolayı kutlarım.x100 86100 çevresinden ciddi uzaklaşmadıkça olumlu görüntü vermeye devam edecektir.bundan dolayı her iki yön içinde çok dikkatli olmakta fayda görmekteyim,kolay gelsin ve bol kazançlı seanslar dilerim.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          105250 yi görür bu düşüün depkisi olur sona gene gömerler diürüm şahsen
                          cortlayamayana 105250 fırsat olu gırmızıyı geçmemesi gerek gari
                          günaydın ağalar
                          105600 cort
                          105 te kapatırmıyım nafakamı alırmıyım diye bekliyodum ama başka bi karara vadım
                          bu pozu beklemeye karar vedim hedefim 103500
                          eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ağalar kolay gele....EGELİ.....hödüge cevirdin lem adamı....helal olsun....son zamanların büyük trederi sensin...üstüne bir tene adam göremiyorum....41 KERE MAŞALLAH....
                          eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          tredenin kralını yaptın,kralını....tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim....

Adam.................... vitrüöz ........... gibi......

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

Maşallah diyin de nazar değmesin Yiğidime

Yay-ya-ya şa-şa-şa Egelim Egelim çok yaşa
                            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• TALEBE
                              A-YI
                              • 24 Ekim 2010
                              • 1221

Krizlerden çıkmak için.............

Batılı.............. kan............. görmek ister.............

Servetler el değiştirir..... Servetlere el konulur...........

parçalatılır.............. bölünür..............

Hedef .........Ne İran, ne Suriye.......ne de Kuzey Kore.......... Muhasara oralardan yapılıyor........Hedef ÇİN'dir

"ÇİN" parçalanıp.................... etkisizleştirilince............ batılı rahat edecek............... kriz bitecektir............
                              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

Biz "ÇİN"......deyince............... tek bir millet.zannediyoruz.............

Birbirini anlamayan bir sürü "dil" var orada............ 100milyondan fazla..müslüman..... türk soylular...moğol soylular........budistler......

Tam bir mozaik.....

eskiden Çin'i bir arada tutan tutkal "süngü" idi..... şimdi "para" olmaya başladı....

para da herkese "tatmin olacağı kadar" gitmediğine göre.....

Kavga orada başlayacak.............. Çin....çatlatılacak.....

dahili ve harici bedhahları eliyle....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information