Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
spottaki dünkü takaslar tünelin ucunda bir ışık görünüyor dedirtti bana
credit 100 milyon, citi 40, iş 40, yatırım finansman(iş in yancısıymış bu öyle dediler bana ) 40 milyon satış yapmaları güzel oldu
özellikle GARANTİ ye kösmeleri daha bir güzel olmuş
ayrıca dün sabah 120 liğimiz sata dönmüş, öğleden sonraki yükseliş ile 2 li tepeye gidilmiş ve halen satta, birkaç yatay şortçu sıkıştırıcı bar geçirsek bile 105500 altında bu sat bize biraz puan getirir
dün hort diye geçirilen 200 küsür milyonluk mal ve 120 liğin satı etkisini göstermeye başladı
104950 120 lik için karar çizgisi, altına geçmedikçe satışlar hızlanmaz
parite güçlü düşüş bölgesinden çıktı, nispeten korumalı bölgede
dün bahsettiğim basması gereken yer 1,2780 oldu, buradan dokunur geri dönerse takip ettiğim bir sisteme göre günlüğü ala geçirme hamlesine başlama ihtimali var
1,2779 a lışları yazdım bekliyorum bende, dokunup dönececek mi, yıkıp geçecekmi
ya dibi bulacaz, ya babayı alacaz
1.2780 e dokunmadan topladılar 1,279x lerden, 1,2830 oldu
ama hata bizde, 1lik yeşil yakıp ala geçtiğinde longlamak lazımdı kaçırdık şerrefsizi
sata geçen bi periyot bekleyelim bari şort açmak için
Yorum