104400 den verdiğim ekstraları 103850 den kapattım
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dk lık da bak mehmet abi.. 22.03.2013 17.00 den dipten çiz yukarı kanal.. o kanalı izliyor kısa vadede ben onu izliyorum o yüzden 104.500 yazdım sabah..
şimdilik o kanalda gidiyor... bulamazsan eğer buraya gönderemiyorum istersen mail atabilirim yada facede göndereyim fotosunu çekip
Böyle mi Okutum?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
Aynen abim.. 104.800 yukarıdaki hedef şimdiş.. büyük ihtimalle öğleden sonra göreceğiz...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle mi Okutum?'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
kırmızı desteği test içün inme şansı var sanki negatif uyumsuzluklar var gibi gibiokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen abim.. 104.800 yukarıdaki hedef şimdiş.. büyük ihtimalle öğleden sonra göreceğiz...
Yorum
-
spot tamam,vadelide sıra.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspot 85 vob 105-105.500 arası ralli ihtimali var
bi kenarda bulunsun,niyeti fena gibi
diye diye geldi beyazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
çılgınlık bu, neye, kime bu meydan okuma,
anlaşılır gibi değil.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sorma dostum, bıktım bu yükselişten...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçılgınlık bu, neye, kime bu meydan okuma,
anlaşılır gibi değil.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
Yorum