TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

yarin zorlu bir gun olacak

artik guluyorum,
    herhalde bir sortcunun basina gelebilecek her turlu musibet geldi.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• chaotic
      Yasaklı
      • 26 Mayıs 2009
      • 713

Kuzuya sormak lazım, akpliler borsaya geldi, mal devrediliyor diyordu. Akpliler bu haberi bildiğinden mala girmiştir. İskender ağam onlara kar ettirir mi?

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

şortoğlan...........

kuzu......mu.....?

amanın ne güzel haber düşmüşş not artırmışmış sp..
        pala bu haberi dürer 1 saat içinde minare formasyonu haline getirir longcu yada long heveslilerigörüp göreceğiniz cıkış buydu cigerim ..
        siz palayı keriz mi zannettiniz eğer pala almaya niyeti olsaydı bu haber üzre zaten bugün kapanışı 106'dan yaptıydı yarında 108'den acıp nerde kalmıştık formasyonunu coktaan bitirdiydisiz longcularda düşse de bir daha alsak diye bekliyor olurdunuzyarın olsa olsa benim için şort fırsatıdır bu haber..
        .hatta ben pala olsam bunun aslında ne kadar önemli bir haber oldugunu göstermek üzre önce 104 üstü acarım artık rahatız arkadaşlar havası gelsin 105'ler gün boyu salın sallan akşam bir veririm son 4-5 dk kafa göz demeden 3000 point aşşa ondan sonra görürüm ben not artırımına long mu şortmu acılır.yarın heryerden şortum acılıştan itibaren... 98 testi cok yakında pala severler..2 günlük işlem gününde 7-8000 point kokusu alıyorum misss gibi..
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• dayan
          Aktif
          • 05 Ağustos 2011
          • 382

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          şortoğlan...........

kuzu......mu.....?
          Ben de şüpheleniyorum.

Yorum

• hakanbakan
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 155

spotta..
            bugun credit.. net... 98.536.774 tl mal almış
            merril teyze.. 30.817.198 tl mal almış
            ubs.... 18.207.836 tl mal almış..

adamlar herseyi biliyorlar.. yapacak birsey yok... zevk almaya bakacaz...

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

yarın şortlar aşağı diyecekler
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Egelim tebrikler. Nası bir piyasa bu ya ne çıktığı belli ne düştüğü kaç gündür sevindirmiyor şortçuları...
                eyvallah mirim sağolasın

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yarın şortlar aşağı diyecekler
                  haftalık ve günlükleri ala geçirdikten sonra enson saatliğide ala geçirip kapattılar ve gayet şık anca bu kadar olur not artışı geldi
                  maharet o paraynan o grafiği çizebilmelerinde başkanım
                  terste kalan arkadaşlar adına üzgünüm ama gündüzde dediğim gibi 104500 görülüp verirler aşşa emme 102700 altızor şimdilik
                  hatta belkide 103400 altı

Yorum

• chaotic
                    Yasaklı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 713

Arkadaşlar, yarın longçular için iyi bir gün olacak ama akşama long kalmamak lazım bence.

Yatırım tavsiyesi vermiyorum burda tabi ki, ama dikkatimi çeken birşey var. Garanti Bankası dolar tahtasına gelen her satışı karşıladı, 20 gündür ısrarla dolar alıyor. Nisan vadeli dolar pastasına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. İşyatırımdan ve Yapıkrediden yüklü dolar satışları oldu, onları bile gözünü kırpmadan karşıladı. Bence bunların bildiği ve piyasanın bilmediği birşey var.

Garanti deyince aklıma İspanya geliyor ve acaba sıra İspanyaya mı geliyor diyorum. Sadece bir tahmin, yatırım tavsiyesi falan değildir.

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

hisse yarışmasınada garan nan katıldıydım bu hafta
                      üley garan la kafaya gidiyom mu çok komik olu

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Arkadaşlar, yarın longçular için iyi bir gün olacak ama akşama long kalmamak lazım bence.

Yatırım tavsiyesi vermiyorum burda tabi ki, ama dikkatimi çeken birşey var. Garanti Bankası dolar tahtasına gelen her satışı karşıladı, 20 gündür ısrarla dolar alıyor. Nisan vadeli dolar pastasına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. İşyatırımdan ve Yapıkrediden yüklü dolar satışları oldu, onları bile gözünü kırpmadan karşıladı. Bence bunların bildiği ve piyasanın bilmediği birşey var.

Garanti deyince aklıma İspanya geliyor ve acaba sıra İspanyaya mı geliyor diyorum. Sadece bir tahmin, yatırım tavsiyesi falan değildir.
                        katıliürüm öğlene dooorru cortlamak lazım 104 üstünden

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

doğru ise şortcunun alabilecegi en güzel haber gelmiş....zamanlama son derece güzel....

Yorum

• mehmetkirsoy
                            Kıdemli
                            • 03 Ocak 2013
                            • 3325

hocam bende bi uydurma haber bişey bekliyodum u100 u30 dan ileri geçmişti..son çıkış eksik kalıyodu ve haber icat ettiler.. piyasa satışa döndüğü an short tarafındayım.. hele milletin yorumcuların vs. hikayelerini dinledikten sonra çökecek galiba 1 haftaya diye düşünmeye başladım iyice

Yorum

• chaotic
                              Yasaklı
                              • 26 Mayıs 2009
                              • 713

Ayrıca, Merkez Bankasının aldığı kararları çok yüzeysel geçiştirdi piyasa. MB, S&P not artışı olacağını bilmiyor muydu? Bildiği çok daha önemli bir şey var bence. MB son yıllarda hiç yanılmadı ve halkı da yanıltmadı hatırladığım kadarıyla. 8.5 den 7.5 e üst koridor indirimi çok radikal bir karar. Bir ay önceki söylemiyle 180 derece zıt. Normal zamanda böyle bir şey yapması mümkün değil.

7,5 olan üst bant, piyasa yapıcı bankalar için 7,0 olarak belirlendi. Bunun sebebi, çok ciddi tahvil satışı bekliyorlar ve piyasa yapıcı bankaları 7 ile fonlayıp faizlerin bir süre 7 civarını geçmemesi için mücadele edecekler.

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

fatmagül part 1 başlıyor,gap tahminlerini alalım
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information