Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzuya sormak lazım, akpliler borsaya geldi, mal devrediliyor diyordu. Akpliler bu haberi bildiğinden mala girmiştir. İskender ağam onlara kar ettirir mi?
amanın ne güzel haber düşmüşş not artırmışmış sp..
pala bu haberi dürer 1 saat içinde minare formasyonu haline getirir longcu yada long heveslilerigörüp göreceğiniz cıkış buydu cigerim ..
siz palayı keriz mi zannettiniz eğer pala almaya niyeti olsaydı bu haber üzre zaten bugün kapanışı 106'dan yaptıydı yarında 108'den acıp nerde kalmıştık formasyonunu coktaan bitirdiydisiz longcularda düşse de bir daha alsak diye bekliyor olurdunuzyarın olsa olsa benim için şort fırsatıdır bu haber..
.hatta ben pala olsam bunun aslında ne kadar önemli bir haber oldugunu göstermek üzre önce 104 üstü acarım artık rahatız arkadaşlar havası gelsin 105'ler gün boyu salın sallan akşam bir veririm son 4-5 dk kafa göz demeden 3000 point aşşa ondan sonra görürüm ben not artırımına long mu şortmu acılır.yarın heryerden şortum acılıştan itibaren... 98 testi cok yakında pala severler..2 günlük işlem gününde 7-8000 point kokusu alıyorum misss gibi..
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
haftalık ve günlükleri ala geçirdikten sonra enson saatliğide ala geçirip kapattılar ve gayet şık anca bu kadar olur not artışı geldi
maharet o paraynan o grafiği çizebilmelerinde başkanım
terste kalan arkadaşlar adına üzgünüm ama gündüzde dediğim gibi 104500 görülüp verirler aşşa emme 102700 altızor şimdilik
hatta belkide 103400 altı
Arkadaşlar, yarın longçular için iyi bir gün olacak ama akşama long kalmamak lazım bence.
Yatırım tavsiyesi vermiyorum burda tabi ki, ama dikkatimi çeken birşey var. Garanti Bankası dolar tahtasına gelen her satışı karşıladı, 20 gündür ısrarla dolar alıyor. Nisan vadeli dolar pastasına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. İşyatırımdan ve Yapıkrediden yüklü dolar satışları oldu, onları bile gözünü kırpmadan karşıladı. Bence bunların bildiği ve piyasanın bilmediği birşey var.
Garanti deyince aklıma İspanya geliyor ve acaba sıra İspanyaya mı geliyor diyorum. Sadece bir tahmin, yatırım tavsiyesi falan değildir.
Arkadaşlar, yarın longçular için iyi bir gün olacak ama akşama long kalmamak lazım bence.
Yatırım tavsiyesi vermiyorum burda tabi ki, ama dikkatimi çeken birşey var. Garanti Bankası dolar tahtasına gelen her satışı karşıladı, 20 gündür ısrarla dolar alıyor. Nisan vadeli dolar pastasına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. İşyatırımdan ve Yapıkrediden yüklü dolar satışları oldu, onları bile gözünü kırpmadan karşıladı. Bence bunların bildiği ve piyasanın bilmediği birşey var.
Garanti deyince aklıma İspanya geliyor ve acaba sıra İspanyaya mı geliyor diyorum. Sadece bir tahmin, yatırım tavsiyesi falan değildir.
katıliürüm öğlene dooorru cortlamak lazım 104 üstünden
hocam bende bi uydurma haber bişey bekliyodum u100 u30 dan ileri geçmişti..son çıkış eksik kalıyodu ve haber icat ettiler.. piyasa satışa döndüğü an short tarafındayım.. hele milletin yorumcuların vs. hikayelerini dinledikten sonra çökecek galiba 1 haftaya diye düşünmeye başladım iyice
Ayrıca, Merkez Bankasının aldığı kararları çok yüzeysel geçiştirdi piyasa. MB, S&P not artışı olacağını bilmiyor muydu? Bildiği çok daha önemli bir şey var bence. MB son yıllarda hiç yanılmadı ve halkı da yanıltmadı hatırladığım kadarıyla. 8.5 den 7.5 e üst koridor indirimi çok radikal bir karar. Bir ay önceki söylemiyle 180 derece zıt. Normal zamanda böyle bir şey yapması mümkün değil.
7,5 olan üst bant, piyasa yapıcı bankalar için 7,0 olarak belirlendi. Bunun sebebi, çok ciddi tahvil satışı bekliyorlar ve piyasa yapıcı bankaları 7 ile fonlayıp faizlerin bir süre 7 civarını geçmemesi için mücadele edecekler.
Yorum