birazda sans olacak arkadas sans yoksa olmuyor
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
lem gene mi not artisi.....
heeee....
vayyy kokunu iktiklerim vayyy.....
aynen devam....usulet ve suhulet....elde 104 500 ilk kademe var.....her 1000 punda cakis ikinci 105 500....her iki bin puanda kar al....OLUM ALLAHIN EMRI....BUNDAN KACIS YOK....elimde ELININ KILICI julfikar var ucu catalli....alnimda girnizi bant var....karsimda kefere ve yeddi ceddi var...hepsinin mamina komassam serefsizim....
cunki.....ADAM GIBI DOVUSMUYORLAR.....HILE VE DUBARA BAYRAKLARI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2 ay önce hergün not dün not sabah not akşam oldu gene biri çıktı not diyor
300 puan soktu skender vay....... adam çıkıp gene not yolda diyince stopladım böyle iş yok yav
al işte şimdide düşüyor
Yorum
-
umrumda bile degil...dünyadan tamamen kopuk...ileve vurmam asla....sadece seyrediyorum...üstüne adam not yolda diyor..siparişi vermiş...rezillik pacadan akıyor...BÜYÜK TÜRKİYE...BİR BELEDİYECİNİN İNŞAAT VE SATMAKTAN BAŞKA HİC BİR İŞ YAPMADIGI BÜYÜK TÜRKİYE....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim su vadeliyede bir comsen durumlar sakat yine
Yorum
-
bana 3000e yakın soktu ama bu vade olmazsa öbür vadeye aktarırım, haziran sonuna kadar kar ederim en geç...mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 ay önce hergün not dün not sabah not akşam oldu gene biri çıktı not diyor
300 puan soktu skender vay....... adam çıkıp gene not yolda diyince stopladım böyle iş yok yav
Yorum
-
çakallarla yapılan işbirliğini eksik yazmışsın.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumrumda bile degil...dünyadan tamamen kopuk...ileve vurmam asla....sadece seyrediyorum...üstüne adam not yolda diyor..siparişi vermiş...rezillik pacadan akıyor...BÜYÜK TÜRKİYE...BİR BELEDİYECİNİN İNŞAAT VE SATMAKTAK BAŞKA HİC BİR İŞ YAPMADIGI BÜYÜK TÜRKİYE....grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Katılıyorum, komik bir şekilde ve göz göre göre çöküşe gidiyoruz. Sermaye akımı dedikleri şey olmasa 50 - 60 milyar dolar cari açık nasıl karşılanacak belli değil. Selim Somçağın son makalesi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor yapılanları.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumrumda bile degil...dünyadan tamamen kopuk...ileve vurmam asla....sadece seyrediyorum...üstüne adam not yolda diyor..siparişi vermiş...rezillik pacadan akıyor...BÜYÜK TÜRKİYE...BİR BELEDİYECİNİN İNŞAAT VE SATMAKTAK BAŞKA HİC BİR İŞ YAPMADIGI BÜYÜK TÜRKİYE....
Yorum
-
Kuzu yine AKPliler mala giriyor gibi görünüyor. Buna ne diyorsun? Tayyip Ağam korumak isteyebilir mi kuzularını?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem gene mi not artisi.....
heeee....
vayyy kokunu iktiklerim vayyy.....
aynen devam....usulet ve suhulet....elde 104 500 ilk kademe var.....her 1000 punda cakis ikinci 105 500....her iki bin puanda kar al....OLUM ALLAHIN EMRI....BUNDAN KACIS YOK....elimde ELININ KILICI julfikar var ucu catalli....alnimda girnizi bant var....karsimda kefere ve yeddi ceddi var...hepsinin mamina komassam serefsizim....
cunki.....ADAM GIBI DOVUSMUYORLAR.....HILE VE DUBARA BAYRAKLARI.....
Yorum
-
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22913623.asp
şu yazıyı bir ara okuyun. bugün yazıldı.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
nerden alırsan abi... Boşuna merilden istifa edip gelmedi..bu işlerde daha çok para dönüyor zatenzamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunun adı manipülasyonmu spekülasyonmu yoksa ikisi birdenmi..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum