bende sabahleyin verdiğim cortları 102,100 den kapatacam ..tabii gelirse..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
damarına basma psikopatın.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala nooldu leyyyn terste mi kaldın? ha ha ahaaaaGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Vobda hic islem yapmadim,, bu gün ilk kez denemelik 1 kontrat alayim dedim kafam katisti,, yardimci olursaniz sevinirim,, 1 kontratin fiyati nedir,,1000 puan 1 Kontratda yüzde kaca Denk geliyor,,ve birde fiyat sekli diye bir Sey soruyor alim yaparken ,, Limit piyasa falan diye bu nedir,, acemiligimi maruz görün,, şimdiden teşekkür ederim...Al-Sat-Tut tavsiyesi degildir
Yorum
-
1 kontratın bedeli 900 tl. 1000 puan kar = 100 tlsteinbock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVobda hic islem yapmadim,, bu gün ilk kez denemelik 1 kontrat alayim dedim kafam katisti,, yardimci olursaniz sevinirim,, 1 kontratin fiyati nedir,,1000 puan 1 Kontratda yüzde kaca Denk geliyor,,ve birde fiyat sekli diye bir Sey soruyor alim yaparken ,, Limit piyasa falan diye bu nedir,, acemiligimi maruz görün,, şimdiden teşekkür ederim...
Estağfurullah acemeliğini biz maruz görürüz ama pala denen mahlukat mazur görmez. O nedenle kendini geliştirmeden bulaşma. Ne kadar bulaşma desem de bulaşacaksın büyük ihtimalle o nedenle hepsini kaybedeceğinde üzülmeyeceğin parayla bulaş.
Kendinizi herhangi bir sektörde ticaret yapan tüccar gibi düşünün. Yaptığınız işin piyasası ve işleyişi hakkında bilgili ve donanımlı değilseniz Dünyanın en karlı işi de olsa batarsınız.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
PIRAMITLEME....
102 000 KIRILIR KIRILMAZ BASLIYOR....her uc bin puan piramit kapa....mal tek kademe 104 500 maliyet usulet ve suhulet iyilestirmesi ise...yani mal az....piramitleme sart....furgun korkunc olacak...OYA GIBI OYMAZSAM SEREFSIZIM... KUZU
Yorum
-
-
altın canlandı, parite medine dilencisi gibi,
tl dolar karşısında fukara sümüğü gibi,
ppk rallisi, kürt rallisi, özür rallisi, esad rallisi...v.s.
satın alınmayan tek iyi haber , ağanın osmanlı imparatorluğunu kurdum artık demesi.
eee bi yeter artık daaa..Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

tecrübeli abilerimizden yorum bekliyorum olurmu böylee
yada 103-103.10 seviyesinden 102 ye inecek skender...
hareket olacak bi yere ammme neereyeeee
Yorum
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tecrübeli abilerimizden yorum bekliyorum olurmu böylee
yada 103-103.10 seviyesinden 102 ye inecek skender...
hareket olacak bi yere ammme neereyeeee

* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Yorum