TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
garanti düzelmeden bişey olacağı yok.
Onunda şuan için düzeleceği yok.Her fırsatta vuruyor.Güne yukardan başlayıp,bol bol vurarak indiriyor.
Takasında citi,döçe eksiliyor..cuma kapanışta yukarı hareketin,bugünde yukardan açıp,yukardan basa basa indirmek gibi görünmeye başladığını söyleyebiliriz.
Yorum
-
bunu agam bilir....onun ücün şorttan inemiyorum zaten....bakın ne dalgalanmalar oluyor emme kıpırdayamıyorum....beklemekten başka yapılacak birşey yok....chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper usta vob30da zaman ötelemesinden kastın kaç gün? birkaç hafta sonra mı başlayacak düşüş?
Yorum
-
alavere dalaverenin sonu, yıkıldı hepsiTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendi gözlerimin gördüklerini aktarmak isterim
geçen hafta ortasında 1,2850-60 civarlarındaki alt bolinger çizgilerinden tepki veren eurusd paritesini, gece demediler gündüz demediler, saatin 01:30 unda güney kıbrıs ı kurtardılar tepki hedeflerinden birisi olan saatlikteki 1,3035 lere itekleye itekleye getirdiler.
normalde 2 tane günlük indikatörüm al pozisyonunda
amaa
1. eksper ve kuzu beylerin düşüş beklentileri
2. 15.03.2013 te sat sinyali verip 'en az 1 ay yükselmem artık diyen djı ve dax' gereğince
bende bindim şortçuların kamyonunun kasasına
eksper beyin hasretle beklediği, PY denenlerin inat ile öteledikleri ÇÖKÜŞü beklemeye koyuldum bende
bakalım işeret fişeği, ilk kıvılcım nerden tutuşacak
ama bizim imkb kuyruğu dik tutmaya çalışıyor, ahanda yıkılacak şimdi hissi oluşturmadı hala bende
sizler ne dersiniz
bıraksalar artıya geçecek neredeyse
Yorum
-
zamanı gelince gittigi yerden gelmeyecek....dalgalar korkunc....tek zarar görmeyen ise slowcu....altın bütün düşüşünüde geri aldı....dax yüzde 1.5 artıdan,yüzde 1 e yakın eksiledi....bizimki ise bakınıyor....zavallı bir konumda ve caresiz....ha ha ha
Yorum

)
Yorum