eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi uyumasan da uyuyor gibi yapsan buralarda adamları var heralde ızdırap çektiriyorKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
hoş gelmissen kuzum...tam terelelli zamanımda geldin...ne icersin cay ,kayfe, rakı ,viski....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett....93 000 de shortlari kapatirken verdigim hedef neydi....102 000 ve geldik....burasi yeni zirve....ustu yok...ustte moody is manupulasyon fiyatlari var...onlar gercek degil...102 ustu heryer....furus alanidir....ilk kademe kutletilmis....usulet ve suhulet devreye girmis....eller sko agamin dashaklarina uzanmistir....vetana millete geyirli ossun....
Yorum
-
tüpraş zirve fiyatına çıktı şuan
fk 9.30 bu fiyata rağmen..
garan fk 12,5
ak fk 12,4
halk fk 9
iş fk 9,1
potansiyel var..
Yorum
-
cıtır hesapda baya işlem yaptım. ana poz %60 long devam 102550 üzeri savrulmada kısa SL ları patlarsa o zaman kademeli kar alıcam. niyetim böyle bakalım ne olucak.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
Eywallah Egelim sağolasın sanada kolay gelsin.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergole gesinn
baboli nöriünn
Ustaları izlemeye devam. Allah yardımcımız olsun.
Sende durumlar nasıl?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Yorum