ulan son dakkayı bekleyemedik,söyledik dibine kadar vereceeni,200 de biz soktu sikok24
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tavşana çevirdi yine..
onbin kere soylememe rağmen.. bir daha soyleyeyim. bin puanı almayanı allah sevmez.. Dün bu saatlerde 1100 puan cepte.. bugün 1500 puan zarar.. ulem murat.. senin neyine hedef koymak.. aldığın sattığn rakama baksana.... 1000 puanı beğenmezsen 1000 puan sokarlar böyle..
Yorum
-
Sakın uzme kendini üstadım..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın ola hayrola....yaptık bir hata... cıkartacagız...ama öyle ama böyle....iyi akşamlar...
Bu arada mobil telefondan teşekkür/begen yapabiliyorum..
İyi akşamlar..Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
aynen hold up yapmis ser*****z pala. Ayni seyi sali gunu paritenin palasi yapti. bu hafta paritenin dusmesi gerektigini adim gibi biliyordum ve ona gore poz almistim ama sali gunu yaptigi hold up maalesef algimi degistirdi ve pozumu minimuma indirmek gibi bir hata yaptim. sonucta paritenin bu buyuk dususunden yeterince nasiplenemedimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaptigi....HOLD UP ti.....cok anlattim bunu....herseye ragmen tutma....bu buyuk cokusu getirir....trend asagi ise....trend yukari ise....hold up buyuk cikisi getirir....3000 puandir marj.....dedimki....SHORTTAN INEN YANAR....
CUNKI....zirvemiz 109 degil....oraya not artisi gazi ile gitti....shortcu dogramak ucun....ZIRVEMIZ 98 000....IMKB 100 ISE....79 000 DIR...DUSUSU BU RAKKAMLARIN ALTINA HESAPLAYIN...
dersimi aldim ve ayni hatayi vobda yapmamak icin ekrani kapattim.
Yorum
-
Adet Üye
4666 TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
3787 DEUTSCHE SEC
2135 TEB YATIRIM
1243 DENİZ YATIRIM
1140 YAPI KREDİ YATIRIM
6309 DIGER ALICI KURUMLAR
Adet Üye
-9166 CREDIT SUISSE ISTANBUL MENKUL
-4174 İŞ YATIRIM
-1664 SANKO MENKUL
-713 TURKISH YATIRIM A.Ş.
-643 OSMANLI MENKUL
-2920 DIGER SATICI KURUMLAR
Adet Üye
37004 CREDIT SUISSE ISTANBUL MENKUL
15952 CITI MENKUL
4283 TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
2472 ERSTE SECURITIES İSTANBUL MENK
2075 BGC PARTNERS
5957 DIGER ALICI KURUMLAR
Adet Üye
-13758 DEUTSCHE SEC
-12042 AKBANK T.A.Ş.
-11415 HSBC YATIRIM
-6057 TEB YATIRIM
-5815 MERRILL LYNCH
-18656 DIGER SATICI KURUMLAR
Yorum
-
arkadaslar eve simdi geldim ve olanlari da yeni gordum. benim cikardigim ders su; asla ana trend aksine poz alma. eksper ustad gibi birinin algilarini bile bu se*****z pala karistirabiliyorsa normal ky lerin durumunu siz dusunun. pala ile her oyuna girmek bize evin yolunu kaybettirir. hersey margini iyi ayarlamakta gizli. vobda yeniyim ama paritenin palasi ile yillardir ugrasirim ve margini iyi ayarlamaktan baska care bulamadim basari icin. simdi gecinip gidiyoruz pala ile birlikte
)
Yorum
-
totoş credit.. satarken yeni poz açarak satmış muhtelemen. yoka -9000i görsek bugün delirirdik.
CSM bugün toplam 9904 adet işlem yapmış. kümülatif 9166 satış var.. Adamlar sadece satmış..
Satış maliyetleri 96,665. bugünkü ağırlıklı ortalamanın 80 puan aşağısı.. her yerden satmışlar..
Yorum
-
bu kaldiracli piyasalarda aldigim bir baska dersi de paylasayim sizlerle arkadaslar. pala herhangi bir vadede hangi yone poz almissa vade sonunda maalesef terste kalanlari maksimum seviyede soyma uzerine programlidir. o yuzden vade sonuna yaklastigimiz su siralarda margin konusunda daha bir dikkatli olmaliyiz.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yeşil kanal iptal gibi. Kırmızı alt kanal turkuaz kesişimi olan yere kadar verse verir orada güzel desteği görür görüntüsü var. XU100 deki küçük kırmızı kanal eşliğindede alt banda kadar inebilir.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum