Vobda işlem yapan 3-5 kişi kaldınız, kasanın bu kadar az olmasının sebebi bu, ky bitti, çekildi kenara mecburen. Artık daha dikkatli olmanız lazım, PALAnın gözü dönmüş, sizi de istiyor...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Üstadım ben karıştırdım kusura bakmayın...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk kez pozuma inanmıyorum....nasıl sıyrılacagız bakalım şu nalet pozdan....
- long pozisyona mı inanmıyorsunuz?
- bu durumda kuzu üstadın dünkü yorumu ile beraber yazdığınız piyasanın göçüşü başladı mı sizce?Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
üst hedefine gidemeden döndü...buna kandım nalet olsun....oysa bekleyip ekstra vurmam lazımdı....cok büyük yanlış yaptım....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım ben karıştırdım kusura bakmayın...
- long pozisyona mı inanmıyorsunuz?
- bu durumda kuzu üstadın dünkü yorumu ile beraber yazdığınız piyasanın göçüşü başladı mı sizce?
Yorum
-

Yeşil kanal iptal gibi. Kırmızı alt kanal turkuaz kesişimi olan yere kadar verse verir orada güzel desteği görür görüntüsü var. XU100 deki küçük kırmızı kanal eşliğindede alt banda kadar inebilir.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
-
yaptigi....HOLD UP ti.....cok anlattim bunu....herseye ragmen tutma....bu buyuk cokusu getirir....trend asagi ise....trend yukari ise....hold up buyuk cikisi getirir....3000 puandir marj.....dedimki....SHORTTAN INEN YANAR....
CUNKI....zirvemiz 109 degil....oraya not artisi gazi ile gitti....shortcu dogramak ucun....ZIRVEMIZ 98 000....IMKB 100 ISE....79 000 DIR...DUSUSU BU RAKKAMLARIN ALTINA HESAPLAYIN...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum