TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
vay anam.. işlem adedi 29k civarlarında...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersert bir kirilim olacak gibi ...umarim bizim g .. tte kirilmaz
bizim siko bugün bize çelik çomak oynatmış şu saate kadar...
Yorum
-
bu sistem bana bir abimin hediyesi. ama seninki gayet hoş olmuş.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersadrazam hocam...
tebrik ederim. güzel grafik..
sizin sistem sonuçlarına epey yakınsayan bir sistem oluşturdum.. içerisine de az biraz volatilite ekledim çıkardım. grafik biraz fake'lerden arındı gibi..-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
valla masadaki birilerinin g...te kırılacak neticedeparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersert bir kirilim olacak gibi ...umarim bizim g .. tte kirilmaz
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gördüğüm kadarıyla 107.500 den net sat var ama 100 lerde testereye yakalanmış. Sonra 97500 de bir daha yakalanmış. Sonra da 97 dolaylarında kararsızlıktan hem aldırmış hem sattırmış.sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıdaki sistem de 60dk'lık. 107,500'den sat verdi. 100,000'de bi fake attı.
şu an 96,500 üzeri long mu diyor, yoksa yine fake hareket mi göreceğiz.
Şahsen benim gördüğüm 107500 den 100 e kazandırdığı 7500 puanı sonraki durumda fazlasıyla vermiş. Yanılıyormuyum?
96500 den al mı vermiş sat mı vermiş o bile daha belli değilse 107500 den de direk satmamıştır. Sat verdiğini anlayana o 7500 ün 1-2 bin puanı yine haba olacaktır. Bu şartlarda baktığımda çok da başarılı bir sistem gibi değil. En azından tek başına kullanımında batırma ihtimali fazlasıyla yüksek bir sistem gibi.
Edit : Muratman ın sistem 10 numero olmuş
ama tahminimce optimize kullandı. Yani bu resimde güzel ama daha önceki durumda nasıl ona da bakmak lazım.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
masadan kalkamıyoruzki...?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla masadaki birilerinin g...te kırılacak neticede
Çivilemişler...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum

Yorum