manif ....o düşüşten önceki şortcunun durumu zararsız nitelikte ve bitik....onun ücün itibara alınmadı... taze olsaydı töbebillah düşmezdi bu piyasa....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu işten parayı hsbc götürdü abi onu bilir onu söylerim.. bir ara london boys kısalamaya başladı diye yazdıydım. Bu heriflerin ortalaması çok güzeldi.
dönüşlerde sonradan gelip pastayı işgal ediyor. not zamazingolarının artışı-düşüşü bakıldığında hsbc hep doğru yönde.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
lem şunu mutlaka yapıştırmam lazım.. birinde de gördüydüm.

cömert iskender..
yarın artık 96.900 verir kapanışı.. onu da yapsın helal olsun derim şahsen..
resmen bizlerle py t....k geçiyor.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-

şu işaretli mavi bar olmayaydı güzel bir tobomuz olurdu. 98.400 üstüne, eksperin belirttiği 102ye cuk gidilirdi. Gerçi, satışın başlangıç
barı saydığım bardan, en dibe çemberi döşediğimizde, bugün değdiği 98 cuk oturmuş..yarın bu çemberden el mecbur çıkacak nasılsa,
eğer yukarı yönlü bir çıkış yakalanırsa 10-12 iş günü içinde (49 tane 120lik bar saydım işte) 2 li tepemizi tazeleme ihtimali olabilir.
Gerçi burada bu kadar ayu abimizin yanında, yukarı yönelik bir yaklaşımda kenarda bulunsun lazım olur belki..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Şunu da bir şekil kenara koyalım.
Babo abinin grafiğinin replikası..
3lü diple buralara geldik. (Daha sağdaki mayıs sonu dibi de 4. bir dip aslında) Direk ters V inmemesi mantıklı...
Farklı bir bakış açısı olarak bir kenarda dursun işte..
Yalnız bu satış nerede biter bilmiyorum ama imkb'nin bundan sonraki altın vuruşu bence,
diğerlerine nazaran çok ihtişamlı olacak.. Dev bir tobo var.
grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Gardiyan Nickli Üyeden Alıntıgerçek olmayan sahtedir
doğru olmayan yalandır
sadrazam dümbüğü
merdiven altı insanlardan çok çekti bu memleket. bi tanesiyle daha uğraşmaya mecalim yok.
rica ederim kendi çukurunda debelen, yorma beni.-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
haydaaaa sabah sabah ... uzaydan falan dustun herhalde sen buraya ....`islem yerlerini yaz`da dedigine gore ,anlasilan okuma yazmanda yok ....Gardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinsanlar bu kadar saf olmamalı kazanca bak
işlem yerlerinide yazda bari inanayım
şahsım adına diyorumki bunlar gerçek değildiryatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bi gardiyanımız eksikti,
neden huzursuz olduğunu biraz açıkça yazssaydı kendini rehabilite edip rahatlatmaya çalışırdık,
dallo,
ya neyse ya sayfalarca yazıcaktımda klavyeye yazık,
günaydın dostlar
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sabah sabah güldüm..teşekkür ederimsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi gardiyanımız eksikti,
neden huzursuz olduğunu biraz açıkça yazssaydı kendini rehabilite edip rahatlatmaya çalışırdık,
dallo,
ya neyse ya sayfalarca yazıcaktımda klavyeye yazık,
günaydın dostlar
))
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
bu vatandaş bu gün koçada sarar,paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydaaaa sabah sabah ... uzaydan falan dustun herhalde sen buraya ....`islem yerlerini yaz`da dedigine gore ,anlasilan okuma yazmanda yok ....
G : - rahmicim sen zengin değilsin,
R : - yoo zenginim,
G : - göster o zaman hesap hareketlerini
R : - ya bi git.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum