dow jones ters yüz olabilir ikili tepe muhabbetine
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ikili tepe felan yok....enseyi karartma....dow 14350.....dedigim yerden yıkılacak.....mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow jones ters yüz olabilir ikili tepe muhabbetine
Yorum
-
evet pazartesi sabah sabah 99 bin bekliyorum, uzundayım
1000-1500 puana 99 oluverirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Abi emeklerin için ALLAH RAZI OLSUN , teşekkürler.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercok yoruldum...beynim turşu gibi.....sonuna kadar hakettik parayı.....afiyet şeker bal olsun.....hafta sonuna long......Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
-
kapanış beklentiyi karşılamasada nötr hat üstü kapanışlar gelmesi azda olsa olumlu sayılabilir.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-

Yorum