97250 reverse ve short...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlave longlarıda yaptım
öğleden sonra ralli var bence
97425 den ilave longları kapadım
1000 puan ilavelerden
tekrar açabilirim
bakalım noolcakEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
97400 den uzunlar terki diyar olup 96800 de alım için bekleyelim bakalım.olmazsa canı sağ olsun palanın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gapı gapaycenmi lem pala
yokarı gidersen eldeki longlar yiter bene
yok gapı gapayceksen zopayı bidendaa furucem sene he he heEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Dün akşamdan yazdımBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın sabahtan 1500-2000 puan arası artı bekliyorum
iyi akşamlar
bu sabah yattı yattı hareketi öğlen arasına denk getirdi
yapsın bitirsin sonrasına bakar değerlendiririz.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
102-103 hedefli günlük al veriür hemşomtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97400 den uzunlar terki diyar olup 96800 de alım için bekleyelim bakalım.olmazsa canı sağ olsun palanın.
Yorum
-
vur kaçtayım hemşom.yön dalgalı yukarı gibi sankim.heheegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102-103 hedefli günlük al veriür hemşomŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
97600 cort gelmiş haliynen cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97600 e cort yazdum gelüse gelir
gelmezse 96800 e almaya gideriz yarın
Yorum
-
saat 17 00 a kadar vaktin var....kazandın kazandın....yoksa süründürür biraz egeli....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97600 cort gelmiş haliynen cort
Yorum
Yorum