Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
x100 de 79100 hacimle geçilirse burası yukarı için umut verir.şu an alt destek noktamız olan 77359 seviyesisnin yakınında kapandık.5 mn sistem yatay hat oluşturdu buda yukarı ilk sinyal almına gelebilir.afiyet olsun.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
15 mn 97050 bar kanaşımız bura destek olmalı ve bu barın üstünde yeni bar kapanışı gelmeli yoksa geri dönebilir.
bugün sıkıntılı bir gün....kapanış son derece önemli...tepki sürecini bugün belli olur kanaatindeyim....bugün mutlak 97500 üzerinde bir kapanış gelmeli....
96700 mutlaka destek görevini yapmalı.yoksa depmeden öte gidemeyiz gibi görüntü mevcut.
bugün sıkıntılı bir gün....kapanış son derece önemli...tepki sürecini bugün belli olur kanaatindeyim....bugün mutlak 97500 üzerinde bir kapanış gelmeli....
gelmezse...?
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum