100575 long..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yemeyenin malını yerler dedi abi.. umarım almışsındırküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1000 point öneriyor iskender alsam m?'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Saatlikler henüz düzelmedi son pozisyonda tek tırstığım nokta bu..
1 ve 5 dk lık lar bozmuştu 10 dk da geri düzelttiler..
15 lik bugün tekrar AL verdi benim mavlarda..
Geceye 100575 ile long..
Cümleten iyi akşamlar..
Yorum
-
Ha şöyle silkelen ve kenden gel Egelim sağlı sollu tokatla ağayı.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101 cort lar gelmiş
beklemeye devam
101 corlar 100 den longa döndü demi? ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
101 cortları 100200 den vedük gitti abvegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruygulayacağım iş şu
101 den gelüse 100 civarı kapanıp lönke dönmek
lönk hedefim 104
bugün 2 seans gevşemeye başlayıp az düzelip çarşambadan sona endeksin al verceğini ve 104 e gideceği ihtimalini değerlendircen
lönk olamadım yarın uygun yerden lönk kovalecen az bakınem bi rakkam bulam
Yorum
-
lönke dönemedikthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHa şöyle silkelen ve kenden gel Egelim sağlı sollu tokatla ağayı.
101 corlar 100 den longa döndü demi? ;)
çıkıcem deye 100 ü bile beklemedik 100200 kapattım
yoğrudu üfleyem didim sbah ola hayrola babında

sarı 100200 üstünde kapanışlar kanala girdiğine dalelet dersek hedef kırmızı 105
200-600 arasına lönk kovalecem yarın
Yorum
-
Sn. VIX100, bu avatarı kullanan birini tanıyorum. acab o sizmisinizVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş niye kudurdu?pastacı pega senden başka da iyi yapan yok bu mereti;)
Yorum
-
düşündüğün kişi değilim fırtına kardeş,kılık değiştirdim belki uğurlu gelir hesabı;)FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. VIX100, bu avatarı kullanan birini tanıyorum. acab o sizmisiniz
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
pega deyesimm geliüürrr nedenseVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşündüğün kişi değilim fırtına kardeş,kılık değiştirdim belki uğurlu gelir hesabı;)
Yorum
-
Abey bende bir an o mu dedim ama yok yaw tarzları çok farklı.FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. VIX100, bu avatarı kullanan birini tanıyorum. acab o sizmisiniz
Bu arada pasta yorumunu onca zaman Pega gardaşımdan dinlediniz artık yorum yapabilecek kıvamdasınızdır diye yorumsuz gönderiyorum.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
evet haklısınız o değilmişthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbey bende bir an o mu dedim ama yok yaw tarzları çok farklı.
Bu arada pasta yorumunu onca zaman Pega gardaşımdan dinlediniz artık yorum yapabilecek kıvamdasınızdır diye yorumsuz gönderiyorum.
Yorum
-
iş dün toplamış pastada... dünya -2 -3 olmuş farketmez almış adam noldu artı bile gördü açılışta... pehhhhhhhhhhh sonrasını onlar bilir...
böyle borsa olurmu oluyor işte...
Yorum
Yorum